Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, rövidhajú nők! A férfiak reálisan keresztül néznek rajtatok, szinte felbuknak, akkor sem látnak meg. Hogy van erőtök az élethez? Miben bíztok?
Na most félre ne értse senki a kérdésemet,senkit nem akarok megbántani vagy leszólni,senki nem tökéletes.
Csak amit látok,ha a fiuk meglátnak egy csinos hosszúhajú lányt,egyből beindul a fantáziájuk. Elgondolkoznak,milyen jó lehetne vele a szex.
Ha meg pl. egy 100kg-os, ráadásul rövid fiusra nyírt hajú nőt látnak meg,eszükbe nem jutna a szex velük.Inkább menekülnek a közeléből.
Ezek kemény szavak sajnos,de a z élet ilyen és a külső a lényeg mindenkinek. Felszínesség sok embert jellemez.
Vajon a duci nők miben bíznak? Mi játszódik le bennük,amikor látják,hogy az 50kg-os nők minden újukra kapnak pasit, ők meg fél évszázad alatt sem találnak pasit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ő egy vékony, hosszú hajú nő. Nem úgy látom, hogy minden ujjára kapna egy pasit.
Akkor most hogy is van ez?
105 kg vagyok es rovid a hajam, kb az allamig er.
Tavaly novemberig hosszu hajam volt.
Kb senki sem nezett ram.
Most a rovid hajjal sokkal jobban erzem magam es kepzeld a ferfiak flortolnek velem.
Engem nem zavar, hogy az 50 kg-os nok minden ujjukra kapnak pasit, mellesleg ez megint egy ferfi tevhit, csak azert mert lenne jelentkezo, az nem azt jelenti, hogy minosegi a felhozatal. A ferfiak 80%-a bena lassuk be.
Nem azert mert nem gazdagok es kigyurtak, hanem egyszeruen gyenge a jellemuk, nem ferfiak, csak kisfiuk.
Es kepzeld, 105 kg-an is kuldtem el pasikat, mert inkabb vagyok egyedul, mint valakivel akit nem kedvelek 100%-an.
Lehet, azt mondani, hogy mire fol valogatok, a balna oruljon, ha valaki egyaltalan valaki erdeklodik, de en valtam el a ferjemtol is. Mert mar nem az a ferfi volt, akivel egyutt akartam elni.
Lehet lepontozni, de ez jatszodik le bennem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Abban bízok, hogy kiírod a jövő héten is. Csak ez az egy éltet.
Végig sem olvasok ilyen ostoba leírást. Egy csomó pasinak az ilyen lányok jönnek be. Egyébként meg mindenkinek a kezében van a változás joga, akkor is ha túl súlyos, meg akkor is, ha olyan gebe, hogy hálni jár bele a lélek.
Plusz a súly is tud relatív lenni. Rám a többség azt mondaná átlagos testalkat, de ha nekem ez már sok, akkor teszek azért, hogy kevesebb legyek, a magam kedvére, és nem mások elvárása alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!