Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci, rövidhajú nők! A férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci, rövidhajú nők! A férfiak reálisan keresztül néznek rajtatok, szinte felbuknak, akkor sem látnak meg. Hogy van erőtök az élethez? Miben bíztok?

Figyelt kérdés

Na most félre ne értse senki a kérdésemet,senkit nem akarok megbántani vagy leszólni,senki nem tökéletes.

Csak amit látok,ha a fiuk meglátnak egy csinos hosszúhajú lányt,egyből beindul a fantáziájuk. Elgondolkoznak,milyen jó lehetne vele a szex.

Ha meg pl. egy 100kg-os, ráadásul rövid fiusra nyírt hajú nőt látnak meg,eszükbe nem jutna a szex velük.Inkább menekülnek a közeléből.

Ezek kemény szavak sajnos,de a z élet ilyen és a külső a lényeg mindenkinek. Felszínesség sok embert jellemez.

Vajon a duci nők miben bíznak? Mi játszódik le bennük,amikor látják,hogy az 50kg-os nők minden újukra kapnak pasit, ők meg fél évszázad alatt sem találnak pasit.

2019. júl. 27. 12:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagymelluek pasik meg arra fokuszaknak,ennyi.
2019. júl. 27. 12:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ő egy vékony, hosszú hajú nő. Nem úgy látom, hogy minden ujjára kapna egy pasit.

Akkor most hogy is van ez?

2019. júl. 27. 13:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ő is biztos láthatatlan. :)

2019. júl. 27. 13:12
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

105 kg vagyok es rovid a hajam, kb az allamig er.

Tavaly novemberig hosszu hajam volt.

Kb senki sem nezett ram.

Most a rovid hajjal sokkal jobban erzem magam es kepzeld a ferfiak flortolnek velem.

Engem nem zavar, hogy az 50 kg-os nok minden ujjukra kapnak pasit, mellesleg ez megint egy ferfi tevhit, csak azert mert lenne jelentkezo, az nem azt jelenti, hogy minosegi a felhozatal. A ferfiak 80%-a bena lassuk be.

Nem azert mert nem gazdagok es kigyurtak, hanem egyszeruen gyenge a jellemuk, nem ferfiak, csak kisfiuk.

Es kepzeld, 105 kg-an is kuldtem el pasikat, mert inkabb vagyok egyedul, mint valakivel akit nem kedvelek 100%-an.

Lehet, azt mondani, hogy mire fol valogatok, a balna oruljon, ha valaki egyaltalan valaki erdeklodik, de en valtam el a ferjemtol is. Mert mar nem az a ferfi volt, akivel egyutt akartam elni.

Lehet lepontozni, de ez jatszodik le bennem.

2019. júl. 27. 13:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Abban bízok, hogy kiírod a jövő héten is. Csak ez az egy éltet.

2019. júl. 27. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 65 kg vagyok 158 centihez és vállig érő hajam van. Döntsd el te hogy beleszamitok e én is. Mindenesetre köszönöm szépen jól vagyok, rengeteget jelentkező van és az utcán is sűrűn megneznek.
2019. júl. 27. 14:46
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

Végig sem olvasok ilyen ostoba leírást. Egy csomó pasinak az ilyen lányok jönnek be. Egyébként meg mindenkinek a kezében van a változás joga, akkor is ha túl súlyos, meg akkor is, ha olyan gebe, hogy hálni jár bele a lélek.

Plusz a súly is tud relatív lenni. Rám a többség azt mondaná átlagos testalkat, de ha nekem ez már sok, akkor teszek azért, hogy kevesebb legyek, a magam kedvére, és nem mások elvárása alapján.

2019. júl. 27. 15:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked ennyi ésszel hogy van erőd az élethez? Bátorság kell hozzá, hogy agy nélkül létezz.
2019. júl. 27. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt duci (ne szépítsünk, kövér), pár milliméteres, tüsi hajú nő ismerősöm. Kb annyi önbizalma volt, amennyi nekem és 10 vékony, csinos, hosszú hajú barátnőmnek összesen sincs, okos, értelmes, jó humorú, karakán, talpraesett nő volt, nem volt problémája a kapcsolatokkal. Egy olyan társ, aki saját magadért szeret jobb, mintha minden ujjadra jutna egy, aki csak dugna, de akkor már húzza a száját, ha többet is szeretnél tőle.
2019. júl. 27. 17:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gyökérkém, előbb talál párt a kérdésben írt csaj típus, mint te. (Amúgy a rövid haj mióta a rondaság fokmérője? Te még nagyon dedós szinten lehetsz. Nekem kicsi koromban volt az, hogy minden "néni" szép néni volt, akinek hosszú haja volt (akkor is, ha bűn ronda volt az arca pl.)
2019. júl. 27. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!