Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki nem tud interneten keresztül ismerkedni?
A kérdés vélemények megismerésére irányul, tulajdonképpen közvélemény kutatás.
50/F
Interneten nem lehet.
A válasz egyszerű:
Lehetsz te egy menő Honda Civic de számolj azzal, hogy ha Porschék is vannak a mezőnyben nem te leszel az első.
Férfiként nehéz, mert mindig lesz "jópasibb" illetve szimpatikusabb valakinek, mint te. Plusz férfiból nagyobb a választék ergó a nők megtehetik(te is megtennéd), hogy válogatnak.
A nőknek meg át kell hámozni magukat az idiótákon és a bőrgerendájukat megosztókon.
Utolsó, 36 éves vagyok ugyanezt tapasztaltam:(
Vagy heccből irkáló egyetemista srácok, vagy semmi komolyat nem akarok csak chatelgetek fazonok, 50 feletti sörhasú papik, nősek, illetve a zűrös (elvileg) valófélben lévő, odaköltöznék hozzád csórók...Normálisan kinéző (nem, ezalatt nem filmsztár külsőt értek) nem foglalt 35-45 közötti pasi, akit eltartani se kell egyszerűen nincs...
Aha. Volt, aki képen átlagos testalkatú vol, odajött macisan. Vagy más szimpi volt, ugyanaz volt, mint képen, mégse volt kémia.
Az egész olyan fura érzés, mint egy vizsga. Jobban szeretek élőben, alakuljin ki ismertségből. Jött mar be így olyan pasi, akinek sose irtam volna vissza társkeresőn kinezete miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!