Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék jobban bízni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék jobban bízni az emberekben?

Figyelt kérdés

Sokat randizok és sokszor jól is alakulnak a dolgok, de mindig szinte abba az akadályba ütközök, hogy múltbéli sérelmek miatt nem tudok az illetőben eléggé bízni, annyira sem szinte, amennyi a minimális szint lenne. A legutóbbi kínkeserves próbálkozásom, aki amőgy nagyon bejött, és most is fejbevágom miatta magamat, hogy elrontottam, azt mondta, hogy ha csak kicsikét lettem volna nyitottabb, akkor tök jól alakulhattak volna a dolgok. Fogalmam sincs mit csináljak, hogy elfelejtsem azt, ahogy a mútlban bántak velem a pasik. Eljutottam arra a szintre, hogy nem tudom elhinni senkinek, hogy egyáltalán valójában tetszem neki. El vagyok teljesen keseredve, úgy érzem ez megakadályoz abban, hogy boldog legyek. Mit tanácsoltok?

23/N

2021. júl. 10. 19:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mit tennél ha lenne egy férfi aki szeret?
2021. júl. 10. 21:44
 12/20 A kérdező kommentje:

őszintén a mostani állapotomban? nem hinném el, hogy szeret :D

ideális állapotban gondolom viszont szeretném, és próbálnék mindent megtenni, hogy ez így is maradjon, ne unjon meg meg ilyenek

2021. júl. 10. 21:45
 13/20 George34 ***** válasza:

Ez nem közvetlenül rád útalt kérdező, ezt általánosságban értettem.

Ha egy friss kapcsolatban nem vagyunk őszinték egészséges szinten, és várakozásra intjük a másik felett azzal hogy "még nem bízom eléggé benned, kell egy ki idő...", akkor az arra útal hogy te valojában nem akarsz az adott ílletővel kapcsolatot kialakitani, mert valószínűbb hogy még mindig a régi partnered után vágyakozól.

Ezért nem érdemes "várni" mert nincs értelme azt erőtetni amit nem lehet.

2021. júl. 10. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:

#12 a nők igen nagy része ilyen. Szereted=unalmas vagy, túl jó vagy, túl kedves vagy, bátyámként tekintek rád, bárcsak olyan pasim lenne mint te.

Ezzel nemtudunk mit kezdeni főleg úgy h bántalmazójóska mellett meg kékzöld foltokkal is kitartotok évekig. Kösznem

2021. júl. 11. 04:46
 15/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok kérdező én pont olyan vagyok aki vár a másikra ha kell szóval létezünk, de az is sokat számít milyen vagy hogy megéri-e várni, mert ha igen én elég türelmes lennék. Aki meg azt mondta a várakozásra hogy baromság meg átvernek, nem kell vakon várni a másikra.
2021. júl. 11. 14:14
 16/20 A kérdező kommentje:

#14: nem minden nő ilyen...

#15: ja persze, ez érthető, hogy nem mindenkire vár az ember... de biztos van azért olyan eset, amikor megéri

2021. júl. 11. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Te nem ez az eset vagy ezt lássuk be
2021. júl. 11. 17:56
 18/20 A kérdező kommentje:
figyelj, nem ismersz, úgyhogy tökjó lenne, ha nem írkálnád tele hülyeségekkel a kérdésem... el lehet innen kotródni. kösziii
2021. júl. 11. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Attitűd az van
2021. júl. 11. 18:23
 20/20 A kérdező kommentje:
te mondod pont? :) aki egy idegennek, aki segítséget kér, csak hülyeségeket ír. gratulálok! :)
2021. júl. 11. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!