Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beleuntam a felszínes emberekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleuntam a felszínes emberekbe, de a kalandozások sem érdekelnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon elegem lett a felszínes emberekből - különösen a kapcsolatok terén. Mindig is közvetlen, nyitott ember voltam. Voltak kalandjaim és hosszú kapcsolataim is.

De az elmúlt időszakban egyszerűen elegem lett az ismerkedésekből.

Legszívesebben csak egy nőre, egy társra vágynék, vagy ha erre nincs lehetőség és csak kalandról lehetne szó akkor is legalább egy barátság extrákkal dolog az amivel kitudnék békülni.

De valóban annyira beleuntam ebbe az egészbe, hogy egyszerűen ismerkedni sincs kedvem.

Voltatok már így? Mit csináltatok?

30f

2021. máj. 23. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam így én is, hogy egy kapcsolat után 5 évig nem is volt kedvem ismerkedni. Úgy gondoltam, nem ciki a szingliség, legalább jobban vannak időim erre-arra, nem függök senkitől sem.
2021. máj. 23. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel én is így vagyok. Nem is ismerkedem jó van ez így majd lesz valahogy. Nincs kedvem kinlódni a sablon szövegeket kérdéseket írni unom. 26 vagyok de már bele untam én is.
2021. máj. 23. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok.

Mit csinálok? Túrázok, bicajozok, edzek ezerrel. Több idő jut magamra. :D

2021. máj. 23. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
19%

Nem untál te bele semmibe, csak pár ronda lányt leszámítva nem jön semmi.

"Never underestimate a man's ability to cope" - First

2021. máj. 23. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:

1-2-es: sajnálom, hogy Ti is ilyen helyzetben vagytok.

3-as: én is túrázok, kirándulok, élem az életemet, de érzem azt is, hogy azért nem feltétlen így helyes...

4-es: nem a szépség kérdése merül itt fel. Hanem az egyén - az emberség és a társiasság hiánya.

Olyannak érzem magam mint egy oroszlán, aki előtt gazellák tengerre sétálgat, de egyszerűen csak ásítok egyet rajtuk és vissza ledőlök pihenni - csinálom a dolgaimat.

2021. máj. 23. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Kérdező nem kell foglalkozni vele, egyszerűen a sorsra kell hagyni, mert minél jobban gyötri magát az ember egy adott dolgon, azzal magát is mérgezi.

Mindenben a pozitívat kell megtalálni és aminek jönnie kell, úgyis elfog jönni.

2021. máj. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!