Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék jobban bízni az emberekben?
Sokat randizok és sokszor jól is alakulnak a dolgok, de mindig szinte abba az akadályba ütközök, hogy múltbéli sérelmek miatt nem tudok az illetőben eléggé bízni, annyira sem szinte, amennyi a minimális szint lenne. A legutóbbi kínkeserves próbálkozásom, aki amőgy nagyon bejött, és most is fejbevágom miatta magamat, hogy elrontottam, azt mondta, hogy ha csak kicsikét lettem volna nyitottabb, akkor tök jól alakulhattak volna a dolgok. Fogalmam sincs mit csináljak, hogy elfelejtsem azt, ahogy a mútlban bántak velem a pasik. Eljutottam arra a szintre, hogy nem tudom elhinni senkinek, hogy egyáltalán valójában tetszem neki. El vagyok teljesen keseredve, úgy érzem ez megakadályoz abban, hogy boldog legyek. Mit tanácsoltok?
23/N
"Hogyan tudnék jobban bízni az emberekben?"
Bocsáss meg azoknak a múltbéli férfiaknak akikre még esetleg neheztelsz.
"egyik múltbéli sem, akik megaláztak..."
Tehát nem egyről van szó. Most nekem vagy magamnak akarsz hazudni?
Én is hasonló vagyok/voltam, nem mindig tudok megbízni másban ex miatt, de egyszerűen elkell fogadnod hogy nem mindenki rosszat akar. Nem vakul belemenni valamibe teljesen rendben van, de ha bármire is az a válasz hogy azért nem csinálod mert x-el már csináltad és ő átvert stb akkor már ott a baj. Ha olyan a srác akkor meg simán felhozhatod neki hogy nehezen tudsz megbízni emberekben lassan nyílsz meg. Én pl ezt teljesen megtudnám érteni és úgy állnék hozzá a dolgokhoz hogy "még kell neki egy kis idő dolgokhoz" és nem hogy "hát nem is érdeklem"
21/f
"Kell neki egy kis idő" ekkora baromságot ritkán olvasok, kapcsolati témában.
Légy megértő és át vernek, mint kosárt a palánkon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!