Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteges hogy félek ettől?
25 éves nő létemre sosem volt senkim és időnként elfog a szorongás és a pánik, hogy ez sosem fog megváltozni, vagy legalábbis nem időben és hogy nem lesz családom, gyerekem.
Tudom hogy ez egy elég irracionális dolog, de az ember az érzéseit nehezen irányítja és most így menzesz előtt mindig nagyon kivagyok lelkileg. :(
9-es egyrészt én sem gondolom, hogy egymáshoz valók lennénk, másrészt őszinte leszek: a lenne kedved ismerkedni egy nagyon szerencsétlen kérdés. Eldöntendő kérdés, vagyis igennel vagy nemmel lehet rá válaszolni. Én mindenkinek válaszolok, aki valamit érdemben kérdez, és nem épp én vagyok a 100. akihez ez a kérdés. Mert neked is csak akárki kéne, anélkül hogy bármit is tudnál/ismernél az illetőről, és ez az online térben ugyanolyan, mint egy leszólítás az utcán, amire szintén nem reagálnak jól a nők általában.
Én megértem hogy mi motiválja ezt a fajta ismerkedési próbálkozást, de attól még nem szimpi, sajnálom.
És hasonlón nem azt értem, hogy mindketten legyünk magányosak/antiszociálisak(mert vannak barátaim, nem is bírnám ha nem lennének), hanem esetleg az érdeklődési körünk, az legyen hasonló.
"Nincs kedved beszélgetni ma este? (talán jobb kedved lenne tőle)"
Ezt kérdeztem. Nem pedig azt, hogy lenne-e kedved ismerkedni...
Most azonnal gondoltam egy 2 órás hívást lebonyolítani, ahol adhattam volna tanácsot.
A beszélgetés nálam azt jelenti, hogy beszélgetünk.
Éppen eleget tudok rólad a regényed olvasása után ahhoz, hogy meg tudjam állapítani a beszélgetési szándékomat.
10-es, nem igazán van ilyen férfi ismerősöm sajnos. Az egyetlen férfi barátommal lemeccseltük anno, hogy részemről nem műkődne ennél több, azóta pedig van barátnője. :D
Szóval nálam egyáltalán nincs esély arra, hogy majd valaki az ismerettségi körömből, mert szingli férfiak nincsenek.
10-es vagyok. Mint mondtam, nálam is egy olyan emberrel jött össze a dolog, aki egy ismerősi körben tartott "férfimustra" során eszembe sem jutott volna, csupán egy ismerős ismerőse volt, nem volt szoros a viszonyunk.
Legyél nyitottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!