Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység, vagy csak félek?
Idén,9 éve vagyunk együtt párommal, az utóbbi pár hétben idegesít, azaz frusztráló hogy egy férfival beszél közös ismerős férfival , ha kell hajnalba is, próbálja a társaságát keresni, nekem a vernyomasom felmegy, ideges vagyok, frusztrált, nagyon rossz érzem mint ha gombóc lenne a torkomban, ennyire betegesen féltékeny vagyok, vagy csak félek hogy elveszitem a párom?
A ferfi huszonéves.
Nem egyszerűbb rákérdezni, mint egyenlőre feleslegesen kombinálni?
Mint kívülálló azt mondom, az oké hogy tartja a kapcsolatot közös ismerőssel..na de mi olyan "fontos" hogy még hajnalban is csacsogni kelljen?! Valóban gyanúra ad(hat) okot, bár te ismered a barátnődet; de az egyenes beszéd a normális kapcsolat titka.
Női szemmel is eléggé gyanús ez az egész. Bátran csetelget melletted vagy próbál úgy, h te ne láss ebből semmit (legalábbis a beszélgetésből)?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!