Elég beteges vagyok. És a tanárom felajánlotta hogy menjek át online oktatásba. De nem tudom félek hogy nem lenne jó. A kötelező karantén idején voltam de akkor nem is betegedtem meg. Meg semmi ilyesmi szerintetek megérné?
Középiskolában ez nem így működik, hogy Pistike beteges, akkor az összes tanára majd online tanítja őt, úgy hogy amúgy rendesen tartanak órát a többi diáknak.
Szerintem valamit félreértettél vagy csak várod azokat a kommenteket, hogy uhhh milyen jó neked, mindenkinek át kéne állni digitális oktatásra...
#2!
de pont úgy van. Jelenlegi helyzetben, ha orvosi indoka van rá (olyan betegség, állapot, ami miatt veszélyeztetve van a közösségben, pl autoimmun betegség, immunszupresszált állapot, daganat miatti kezelés, transzplantációval összefüggő helyzetek, stb), akkor online oktatásban részesülhet a diák.
"8. TANULÓI HIÁNYZÁSOK KEZELÉSE
8.1 Annak a tanulónak az iskolai hiányzását, aki a vírusfertőzés szempontjából veszélyeztetett csoportba
tartozik tartós betegsége (például szív-érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, légzőszervi
megbetegedések, rosszindulatú daganatos megbetegedések, máj- és vesebetegségek) vagy például
immunszupprimált állapota miatt, erről orvosi igazolással rendelkezik, és azt bemutatja, esetleges
hiányzását igazolt hiányzásnak kell tekinteni. Igazolt hiányzásnak tekintendő továbbá, ha a gyermek,
a tanuló hatósági karanténba kerül a részére előírt karantén időszakára.
8.2 Ezen időszakban a tanuló az otthona elhagyása nélkül, a pedagógusokkal egyeztetett kapcsolattartási
és számonkérési forma mellett részt vehet az oktatásban. "
Nagyon gyenge az immunrendszerem.
Pedig rengeteg zoldseget es vitamint meg gyumolcsot eszek. De mégis. Legyengül. És képes akár kiütni 2 hétig is ha nagyobb közösségbe megyek. 😅
#5 Igyál pálinkát, az helyre teszi immunrendszered. :D
De szerintem a héten középiskolákba el fogják rendelni :)
Sokáig mondtam én is, hogy indokolatlan de mostmár nagyon nem az.
Hát ha már kijárási korlátozás lehetőségét rebesgetik akkor nem ártana legalább a középsulikba.
Így is már rengetegen sürgetik ezzel a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!