Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne választ kicsikar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne választ kicsikarnom?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt online, de nagyon félős. Beszélgettünk egy ideig, és mondta, hogy neki sok időre van szüksége, szóval ne siessük el a dolgokat. Szeretné rendesen csinálni, megismerni, és megfelelő tempóban haladni ahelyett, hogy egyből a lényegre térünk. Ez kihatott eddig a randik programválasztására is, és egyéb dolgokra is. Ezt én tiszteletben tartottam, és meg is tartottam a távolságot. Két randink volt eddig, de nem volt még csók, kézfogás, nem mozdultam rá, semmi ilyen nem volt. Igazából elég barátira sikeredett mindkettő emiatt, ami nagyon nem jó jel. Ettől függetlenül jól sikerültek. Viszont ez így nekem nem az igazi, mert az is lehet, hogy töketlennek hisz, de az is lehet, hogy nem is akar engem. Gáz lenne megkérdezni tőle azt, hogy ő mit érez? Hogy nyitott-e arra, hogy ez az egész randizás egy új szintre lépjen, ne legyen ilyen baráti? Azért fontos, hogy választ kapjak erre, mert közben van egy másik lány, akit nem akarok hitegetni, ezért nem is randizok vele, viszont ő már arra kezd utalásokat tenni, hogy szexelnünk kéne, és gyakorlatilag randira is hívott. Egyik kapcsolat sincs olyan szinten, hogy választani tudjak, és két lánnyal nem akarok egyszerre randizni. A lassan haladó felé húz a szívem egy kicsit, de csak akkor, ha ezt a nyugdíjas tempót magunk mögött tudnánk hagyni.

Te mit tennél?

2021. júl. 8. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Könnyen meglehet, hogy az első férfinak született. Azért húzza az időt, hogy hátha annyira megszereted, hogy esetleg már így is el fogod fogadni. És attól is fél, hogy közelebbről feltűnik neked, hogy férfi teste van.
2021. júl. 8. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi van?
2021. júl. 8. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Hagyd ezt az érzelgős f^szságot. Mozdulj rá mindkettőre, aztán amelyik hamarabb összejön. És még valami: ne kezdj problémás nővel.
2021. júl. 9. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

A második akar valamit tőled, az első maga se tudja mit.

Elsőt hagyd a csodába, a másodikkal meg vesd bele magad az élet örömeibe.

2021. júl. 9. 01:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bonyolult, döntsd el, hogy dugni akarsz, vagy párkapcsolatot. Ketteske széttárt lábbal vár, az 1-es meg jelezte, hogy nem kapható rögtön, de ettől függetlenül következő randin egy csók belefér, ha rosszul sülne el, akkor levonod a konzekvenciát, hogy nem egyfelé tartotok.
2021. júl. 9. 01:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Én félős nőként mondom, hogy az elsőnek bagy van valami rossz tapasztalata, vagy nem tetszel neki igazán csak akart adni neked egy esélyt.

Mindenképp legyél romantikus a következő randin, mondd el, hogy te előrelépnél a kapcsolatotokban és ha nem ad valamilyen határidőt legalább, arra hogy mikor állna készen, akkor hagyd ha nem szereted igazán mert tényleg nem tudja mit akar, és akár évekbe is telhet mire összeszedi magát.

Ha ez a nő csak "tetszik" de pár hónap múlva bejelenti, hogy mégsem áll készen egy kapcsolatra akkor joggal leszel mérges, mert te meg hónapokig hű voltal hozza.

Azt nem javaslom, hogy mindkettővel párhuzamosan komolyan kavarj mert szerintem az első lány össze fog törni ha véletlenül kiderül.

A második lány lehet hogy egyesek számára r*bancnak tűnik, de karakán, magabiztos és nem játszik veled - az is lehet, hogy komolyat akar, es úgy érzi nem érdemes vesztegetni az idöt.

2021. júl. 9. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért megérinteni mindenképp kéne. Átfogni a vállát, megsimogatni a haját. Érintés nélkül nem fog elkezdeni vonzódni.
2021. júl. 9. 03:44
 8/8 A kérdező kommentje:
A félőst szerintem megcsalták (bár ezt így nem mondta ki, csak utalt rá), és ez nem is történt olyan régen, tehát még friss az emlék. Azért gondoltam arra, hogy jobb lenne megbeszélni, mint letámadni.
2021. júl. 9. 08:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!