Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adjam a tudtára/mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára/mondjam meg a Tescoban az egyik pénztáros lánynak, hogy nagyon bejön? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
A Tescotól 2 percnyi sétára lakok. Már jó pár hete diáklány pénztárosok vannak. Kb 1 hete figyeltem fel az egyik lányra, akit azóta rendszeresen látok az egyik pénztárban. Nagyon megtetszett. Szeretnék vele megismerkedni, aztán ha úgyvan, összejönni. Én a Tescoban soha sem vásárolok, mert 3 nagy élelmiszerlánc van itt egymás mellett és a másik 2-be járok vásárolni. De például tegnap és ma délután is lekísértem az egyik barátomat a tescoba vásárolni és sokszor le is fogom még, mert ő sokat jár a Tescoba. A lánnyal természetesen csak úgy szeretnék beszélni, amikor magamba leszek. Egyébként az üzletsor pont a kasszák előtt van, tehát be se kell mennem a vásárlói részlegre és nem is kell vennem valamit ahhoz, hogy beszélni tudjak vele. Például amikor ma láttam, akkor épp senki sem volt nála csak ült és rám nézett, aztán pedig ivott. Segítsetek légyszi!!!

2021. júl. 8. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/184 A kérdező kommentje:
Semmit 😂🤣😅
2021. júl. 12. 11:18
 42/184 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy az a kérdező, aki mindig más helyszínre kér "pontos szöveget" amit mondjon?

Elárulom, hogy nincs pontos szöveg ami minden lánynál minden környezetben bejön. Attól függően találkoznak veled, mennyire tart szimpatikusnak. Egy kávéra elhivni vásárlás közben teljesen oké, felesleges túlgondolni. Ha szimpatikus vagy igent mond, ha nem akkor nemet.

2021. júl. 13. 08:23
 43/184 A kérdező kommentje:
De itt több tényező is van amiket már leírtam. Olvassátok már el amiket régebben írtam hozzászólásokat!!! Például hogy hogyan menjek oda hozzá? Menjek be a vásárlói részlegre és vegyek valamit? Vagy csak kintről az üzletsorról lépjek oda a kasszájához? Stb
2021. júl. 13. 08:57
 44/184 anonim ***** válasza:
91%

Már többen elmondták, de ha szeretnéd idézek a korábbi hozzászólásokból.

Olyan időszakban menj, amikor kevesen vannak, így kevésbé lesz stresszes, kínos. Vásárolsz valamit, elbattyogsz a kasszához, lerakod a cuccaid, mikor már elég közel van beszélgetést kezdeményezel, hogy "Szia". Kedvesen mosolyogsz, megkérdezed, "Máskor is ilyen kevesen vannak?". Valószínűleg lesz hozzá pár szava, így attól függően továbbviszed a beszélgetést. Végén pedig elmondod, hogy szimpatikus, meghívnád egy kávéra, és megadod a telefonszámod, vagy elkéred az övét. Ugye nem is olyan bonyolult?

2021. júl. 13. 09:16
 45/184 A kérdező kommentje:
#49 olvass már vissza. Jó páran azt írták, hogy ne mondjak neki dicsérő szavakat. Az egyik kommentemben írtam rá 1 példát, de lebeszéltek róla.
2021. júl. 13. 10:08
 46/184 anonim ***** válasza:
92%
51# Ha ennyi problémád van, szerintem ne csinálj semmit, már úgyis eltelt egy hét, írásodból nagyon érződik, hogy tulajdonképpen nincs elég önbizalmad elé állni és kezdeményezni. Szocializálódj, járj emberek közé. Pár év, és megtanulsz emberekkel beszélgetni és ha még mindig ott dolgozik a lány, nem okoz problémát elhívni egy kávéra.
2021. júl. 13. 11:09
 47/184 anonim ***** válasza:
86%
Még azóta se történt semmi? 🤦🏻‍♀️
2021. júl. 13. 11:11
 48/184 A kérdező kommentje:
Azóta a tescoban sem voltam bent.
2021. júl. 13. 15:54
 49/184 anonim ***** válasza:
86%
Hogy szeretnél vele beszélni, ha nem is mész a tescoba?
2021. júl. 13. 17:28
 50/184 A kérdező kommentje:
Majd ha megyek...
2021. júl. 13. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!