Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adjam a tudtára/mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára/mondjam meg a Tescoban az egyik pénztáros lánynak, hogy nagyon bejön? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
A Tescotól 2 percnyi sétára lakok. Már jó pár hete diáklány pénztárosok vannak. Kb 1 hete figyeltem fel az egyik lányra, akit azóta rendszeresen látok az egyik pénztárban. Nagyon megtetszett. Szeretnék vele megismerkedni, aztán ha úgyvan, összejönni. Én a Tescoban soha sem vásárolok, mert 3 nagy élelmiszerlánc van itt egymás mellett és a másik 2-be járok vásárolni. De például tegnap és ma délután is lekísértem az egyik barátomat a tescoba vásárolni és sokszor le is fogom még, mert ő sokat jár a Tescoba. A lánnyal természetesen csak úgy szeretnék beszélni, amikor magamba leszek. Egyébként az üzletsor pont a kasszák előtt van, tehát be se kell mennem a vásárlói részlegre és nem is kell vennem valamit ahhoz, hogy beszélni tudjak vele. Például amikor ma láttam, akkor épp senki sem volt nála csak ült és rám nézett, aztán pedig ivott. Segítsetek légyszi!!!

2021. júl. 8. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/184 anonim ***** válasza:
2%
Hasonlót én is csináltam, vásároltam amikor nem volf csúcsidő majd pár perc mulva visszamentem hogy úgysincs forgalom másfél perce úgyis van rám. Nem jött össze. Neked se jók az esélyeid, ha mint nőt észrevetted nem csak mint pénztárosként kezeled hisz tuti van valakije vagy több valakije. Ha pedig annyival jobb eresztés lennél mint a jelenlegi akkor ő mozdult volna rád nem pedig "ez most jel volt tőle vagy sem" anomália lenne
2021. júl. 8. 15:50
 12/184 A kérdező kommentje:
Hát nem gondolnám, hogy neki lenne valakije. Mit is mondjak. Nem akarok megbántani senkit és mivel nekem az ilyen nők az ideáljaim. A lány nem valami szép. Nem valaki vékony. Eléggé telt. Szerintem beteg. De ránézésre is biztosan több, mint 120 kiló. Nem bombázó. De nekem az ilyen lányok az álom nőim!!! Tehát szerintem nincs senkije és lehet esélyem.
2021. júl. 8. 15:53
 13/184 anonim ***** válasza:
67%
Ja akkor tényleg van
2021. júl. 8. 16:04
 14/184 A kérdező kommentje:
Szerintem is. De mit mondjak neki pontosan?🤔
2021. júl. 8. 16:17
 15/184 anonim ***** válasza:
72%
Mikor fizettél, adja a blokkot te ráírod a számod és visszaadod.
2021. júl. 8. 16:32
 16/184 A kérdező kommentje:
#15 biztos hogy nem😂 Amúgy sem tollal a zsebemben járok boltba...
2021. júl. 8. 16:35
 17/184 anonim ***** válasza:
95%
Mondd, te tényleg ennyire hülye vagy? Attól, hogy alapból nem vásárolsz ott és nem hordasz magadnál tollat, most az egyszer tehetsz kivételt. Vagy mikor adja a blokkot, megkérdezed, van-e tolla, mert szívesen felírnád a számát. Êvekig kasszáztam suli mellett, nekem ez a szöveg jött be legjobban. Ja és ne csak úgy kintről szólítsd meg, az nagyon ijesztő. Ha fizetsz nála és nincs mögötted senki, akkor random témákról is beszélgethetsz, "mindig ilyen kevesen vannak? nem unalmas?", és akkor mégse ajtóstol rontottál a házba.
2021. júl. 8. 16:44
 18/184 anonim ***** válasza:
95%
Jó akkor találj ki mindenre valami szar kifogást és oda ne menj hozzá soha. Az első egy tökéletes koncepciót írt, nem is lehet vele beégni, a csajnál a labda, de neked nem jó. Akkor rágd a falat továbbra is egyedül.
2021. júl. 8. 16:46
 19/184 anonim ***** válasza:
69%
Fú de béna vagy.. Én szóba nem állnék veled.. Csak a p*nahiányos luzerek ismerkednek így...
2021. júl. 8. 18:21
 20/184 anonim ***** válasza:
86%
Roptess oda egy papirrepcsit es akkor oda se kell menned:P
2021. júl. 8. 18:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!