Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára/mondjam meg a Tescoban az egyik pénztáros lánynak, hogy nagyon bejön? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
A Tescotól 2 percnyi sétára lakok. Már jó pár hete diáklány pénztárosok vannak. Kb 1 hete figyeltem fel az egyik lányra, akit azóta rendszeresen látok az egyik pénztárban. Nagyon megtetszett. Szeretnék vele megismerkedni, aztán ha úgyvan, összejönni. Én a Tescoban soha sem vásárolok, mert 3 nagy élelmiszerlánc van itt egymás mellett és a másik 2-be járok vásárolni. De például tegnap és ma délután is lekísértem az egyik barátomat a tescoba vásárolni és sokszor le is fogom még, mert ő sokat jár a Tescoba. A lánnyal természetesen csak úgy szeretnék beszélni, amikor magamba leszek. Egyébként az üzletsor pont a kasszák előtt van, tehát be se kell mennem a vásárlói részlegre és nem is kell vennem valamit ahhoz, hogy beszélni tudjak vele. Például amikor ma láttam, akkor épp senki sem volt nála csak ült és rám nézett, aztán pedig ivott. Segítsetek légyszi!!!2021. júl. 8. 15:14
21/184 anonim válasza:
19es! :D akkor hogy ismerkedjen , te szerencsétlen? :D
Mi a legrosszabb, ami történhet? NEmet mond a lány, ennyi. De itt legalább egy olyan pasi akar ismerkedni, aki nem hótfeleslegesen b.ssza el az idejét Tinderen, meg ezeken a szarokon, hanem van vér a tökében odamenni élőben.
Te tipikusan az a kis csicska vagy, akinek semmi se jó.
22/184 A kérdező kommentje:
#21 én már csak és kizárólag személyesen akarok ismerkedni. De mit mondjak akkor neki?🤔
2021. júl. 8. 21:12
23/184 anonim válasza:
Többen több ötletet is adtak, te nem olvasod a válaszokat?
24/184 A kérdező kommentje:
Olyat 1et se adtak, hogy mit mondjak neki szóban...
2021. júl. 8. 22:17
25/184 anonim válasza:
Nem kell vásárolni, csusztass ida egy kis levélkét amiben randira hívod
26/184 anonim válasza:
Szerintem inkább várd meg műszak végén, ne meló közben támadd le, mert akkor mással van elfoglalva, és nem tud rád koncentrálni: ilyenkor egy csomó csaj az egyszerűb utat választja és leráz.
27/184 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam hogy meddig van a műszakja? Ezek a diákmunkások 4 és fél órában szoktak dolgozni. Honnan tudjam hogy hánytól hányig dolgozik? Volt olyan nap amikor este 8 után láttam és volt olyan nap amikor délben. Minden nap máskor dolgozik. Miért mondjátok annyira ezt a cetlit? Férfi vagyok és elé merek állni nem beszari aki nem meri elmondani amit szeretne...
2021. júl. 9. 08:23
28/184 anonim válasza:
Akkor meg miért itt kérdezgeted, hogy mit mondjál? Egy férfi már régesrég randira hívta volna, nem itt tököl. Amiken problémázol meg teljesen jelentéktelenek, odamehetnél egy kollégájához és megkérdezhetnéd meddig van, vagy magától a csajtól is és meghívhatnád utána egy fagyira. Azért mondjuk a cetlit, mert balfax vagy ahhoz, hogy leszólítsd, különben már rég megtetted volna. Nagyon szerencsétlen vagy te, a lány megházasodik mire leszólítod.
29/184 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ezt találtam li
2021. júl. 9. 15:55
30/184 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ezt találtam ki:
"Szia! Szimpatikus lány vagy a számomra és jól nézel ki! Lenne kedved megismerkedni?"
Na ezen mit kellene csiszolni a biztos sikerhez?🤔
2021. júl. 9. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!