Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adjam a tudtára/mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára/mondjam meg a Tescoban az egyik pénztáros lánynak, hogy nagyon bejön? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
A Tescotól 2 percnyi sétára lakok. Már jó pár hete diáklány pénztárosok vannak. Kb 1 hete figyeltem fel az egyik lányra, akit azóta rendszeresen látok az egyik pénztárban. Nagyon megtetszett. Szeretnék vele megismerkedni, aztán ha úgyvan, összejönni. Én a Tescoban soha sem vásárolok, mert 3 nagy élelmiszerlánc van itt egymás mellett és a másik 2-be járok vásárolni. De például tegnap és ma délután is lekísértem az egyik barátomat a tescoba vásárolni és sokszor le is fogom még, mert ő sokat jár a Tescoba. A lánnyal természetesen csak úgy szeretnék beszélni, amikor magamba leszek. Egyébként az üzletsor pont a kasszák előtt van, tehát be se kell mennem a vásárlói részlegre és nem is kell vennem valamit ahhoz, hogy beszélni tudjak vele. Például amikor ma láttam, akkor épp senki sem volt nála csak ült és rám nézett, aztán pedig ivott. Segítsetek légyszi!!!

2021. júl. 8. 15:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/184 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm a válaszod! A fagyi ötlet tetszik. Most már csak azt kell kitalálni, hogy szó szerint hogyan mondjam el neki? Én már írtam 1 ötletet amit én találtam ki. De azt leszólták. Más ötletem nincs.
2021. júl. 20. 11:05
 62/184 Salilala ***** válasza:
82%
Akármit találunk ki, a végén úgy sem azt fogod mondani, szóval lehetséges opciónak maradjon az amit kitaláltál. De ha túl sokat agyalsz rajta, az erőltetett is lehet, szóval inkább indulj el minél hamarabb, majd útközben úgyis rájössz, hogy mit akarsz.
2021. júl. 20. 11:13
 63/184 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél ott egy óvszert és aztán add oda neki.
2021. júl. 20. 11:17
 64/184 anonim ***** válasza:
0%
Jelentve.
2021. júl. 20. 12:05
 65/184 anonim ***** válasza:
94%

Na mi lett végül?

Ne legyél töketlen, mert azt megérzik a csajok. Itt az "A" terv, ha még nem csináltál semmit:

Bemész a Tescóba, MAGADNAK veszel valamit (neki nem, a bánat se fogadná el vadidegenktől bármit is), pénztárnál nála fizetsz és ezt mondod: "

Szia xy vagyok (mutatkozz be te paraszt), nagyon tetszel és szeretnélek jobban megismerni. Lenne kedved meginni valamikor egy teát/kávét(tökmindegy mit csak mondj valamit)?"

Ennyi. Aztán vagy leráz vagy nem. Semmi extra körítés nem kell. Ha nem szoktak sűrűn kikezdeni vele akkor értékelni fogja, hogy volt bátorságod nyitni. És ez a lényeg. NE kintről szólj oda neki, gci creepy.. bemész és veszel valamit.

Másik terv, ha beszri vagy és nem mersz egyből a lényegre térni, akkor heti 3-4 alkalommal húzd le a beled a Tescóba, vegyél valamit és nála fizess. Közben próbálj beszélgetni vele pár szót. Aztán 1-2 hét után elhívod/elkéred a számát..

A lényeg, hogy ne töketlenkedj, de a válaszaid alapján megint valami kifogással fogsz jönni. JUST DO IT. És hidd el, ha kosarat is kapsz, az is növeli az önbizalmad, mert ott lesz benned az, hogy basszus te odamentél, te megpróbáltad. Nincs semmi veszteni valód. Ess neki tigris ;)

2021. aug. 18. 21:55
 66/184 A kérdező kommentje:
Semmi sem lett mert azóta még nem voltam a tescoban. De köszönöm a válaszod sokat segített! Türelmetlenen ember vagyok. Nem szeretek és nem is tudok várni. Biztos, hogy az általad leírt 1. opciót fogom választani. Jövőhét elején valamikor. Addig még bátorságot gyűjtök.
2021. aug. 19. 09:34
 67/184 anonim ***** válasza:
89%

Holnap. Holnap fogsz menni tigris. Ne agyalj rajta, csak csináld. A forgatókönyv nagyvonalakban meg van. Bizonytalan vagy, hogy mikor fogsz oda menni hozzá.. elárulok egy titkot. Mindig kifogásokat fogsz keresni, hogy most ezért meg azért nem jó. Keresed a tökéletes alkalmat és itt a titok amiről beszélek.. az az, hogy NINCS tökéletes alkalom. Sose lesz, nem is volt. Az a tökéletes alkalom, amikor odamész hozzá. Ez sajnos így van. Húzod az időt teljesen feleslegesen. Mivel lesz másabb a jövőhét, mint a holnap? A holnap is ugyan olyan tökéletes. Jön a hétvége, mêg időtök is lenne elmenni valahova.

Ne töketlenkedj. Holnap menj oda hozzá. Ess túl rajta.

65-ös voltam, peace bitch

2021. aug. 19. 09:45
 68/184 A kérdező kommentje:
Holnap 20.-a ünnep semmi sem lesz nyitva. Egész hétvégén nem leszek otthon. Tehát nem kifogás miatt lesz a jövőhét...
2021. aug. 19. 10:16
 69/184 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy, a csaj már rég férjhez ment azóta, ne törd magad. Nagyon kellhet, ha azóta nem voltál a teszkóba 🤣
2021. aug. 19. 15:44
 70/184 anonim ***** válasza:
86%
Áh basszus el is felejtettem xD AKKOR MEG MA MENJ TE TÖKFEJ!!! :D
2021. aug. 19. 15:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!