Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a tescoban egy pénztáros hölgy! Hogy ismerhetném meg?
Van 1-2 ismerősöm, aki ott dolgozik egy ideje, már átnyálaztam az ismerőseiket is facebookon, de egyiknek sem találtam az ismerősei között.
Egyébként pár hete nagyon fáradtan mentem be a tescoba, csak beálltam egy pénztárhoz, nem is figyeltem kihez, nem is érdekelt. Majd az előttem lévő elég problémás vásárló volt, még vissza szaladgált rágóért, meg ilyenekért, közben rám mosolygott. Oké, nekem nem egyértelmű, hogy "bocsi" mosolygás volt, vagy "olyan". Bár mindegy, mert nem kaptam le egyből.
Igazából először nagyon úgy tűnt, hogy "úgy" néz rám. Csak én állandóan 2000km vezetés után megyek be, és elég lassan tudok reagálni utána.
Aztán akárhányszor megyek, mindig mosolyogva hangosan köszön. Nem tudom eldönteni, hogy ő ilyen jókedvű csajszi mindig, vagy ez valami "jel" részéről. Nem egyértelmű még. Egyébként szoktam figyelni messziről, hogy mással hogy viselkedik, de vagy eltakarják, vagy nem látom.
Ma például, kb. 10 kassza teljesen üres volt, én még is az ő sorához álltam, szerintem lekapta, talán. Egyébként olyan beszélhetnéke volt most a kollégájával, amolyan hangosan, hogy halljam mit beszél, talán. Nagyon pozitív volt ma. :D
Nem egyértelmű ez nekem, sajnos. Ha tudnám a nevét, bekockáztatnám, írnék neki facebookon, hogy nagyon szimpatikus, blablabla, szeretném megismerni. De azt sem tudom ki ő, sosem tudom megszólítani, még nem volt olyan alkalom, hogy egyedül lett volna :).
Irj neki levelet, ird le hogy nem találtad meg a fb-n, pedig szivesen beszélgetnél vele, ha van kedve jelöljön be, odaírod a nevedet és a tel.számodat (ha esetleg nem lenne facebook-on). Amikor mész legközelebb vásárolni mosolyogva csúsztasd oda neki a levelet. Nem kell boríték, mert akkor úgy nézne ki mint egy kenőpénz:-D
De az is jó ha simán megkérdezed, csak akkor olyankor, amikor nem állnak mögötted a sorban, és ha lehet nem hulla fáradtan.
Nem tudod a nevét??? Nálunk minden Tescos pénztárosnak kötelező a névtábla viselése. Fura.
Na mindegy, miért nem kérdezed meg az ott dolgozó ismerőseidet, hogy hogy hívják, van-e valakije. Hátha valamelyik ismeri közelebbről. Ha meg nem akkor kénytelen leszel odamenni hozzá és elkérni a telefonszámát vagy megadni a tiédet vagy vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!