Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen ezt értem el külföldi melóval.Elég lesz a társkeresőn a magyar lányoknak,ha ismerkedni szeretnék?
18 éves koromban, érettségi után mentem ki Németországba.17 év után jöttem haza.
Vettem egy kertes házat egy vidéki kisvárosban,átépítve,korszerűsítve,új bútorokkal.Kertben van medence, jakuzzi,szauna,dupla garázs.Magamnak vettem egy 2015 évjáratú Audi A4 kocsit.
Igaz mindezért sokat dolgoztam, de mindez ennyi idősen hitel nélkül megvan.Szereztem kinn kettő szakmát, amivel itthon szeretnék dolgozni.
Ha társkeresőn ismerkedek, ezekkel a paraméterekkel, lesz az átlagtól több esélyem?
Elsősorban lányok válasza érdekel,de ha írnak férfiak őket is meghallgatom.
Köszönöm a segítséget, ha írtok.
Nem kamu...
Az elsőt 16.4 millióért vettem 2016-ban, 2 szobás egy budai lakóparkban
Az volt 2 éves kerestem/spórolásom Angliában és nagyon boldog voltam, hogy megtudtam venni!
A másodikat 2018-ban foglaltam 20% előleggel, szintén Budán, az volt 21 millió, nagyobb mint az első, tavaly vettem át
A harmadikat idén vettem a Marina lakóparkban, az drága volt, örököltem hozzá 10M forintot
2019 előtt még nem voltak így elszállva az ingatlan árak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!