Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen ezt értem el külföldi melóval.Elég lesz a társkeresőn a magyar lányoknak,ha ismerkedni szeretnék?
18 éves koromban, érettségi után mentem ki Németországba.17 év után jöttem haza.
Vettem egy kertes házat egy vidéki kisvárosban,átépítve,korszerűsítve,új bútorokkal.Kertben van medence, jakuzzi,szauna,dupla garázs.Magamnak vettem egy 2015 évjáratú Audi A4 kocsit.
Igaz mindezért sokat dolgoztam, de mindez ennyi idősen hitel nélkül megvan.Szereztem kinn kettő szakmát, amivel itthon szeretnék dolgozni.
Ha társkeresőn ismerkedek, ezekkel a paraméterekkel, lesz az átlagtól több esélyem?
Elsősorban lányok válasza érdekel,de ha írnak férfiak őket is meghallgatom.
Köszönöm a segítséget, ha írtok.
Nekem nagyon sok idősebb barátnőm van akiknél ezek számítanak a legjobban párkeresésnél:
Ne legyen házas, legjobb ha gyerek sincs extől, legyen munkája és lakása. Ne legyen lelakott és igénytelen kinézete és legyen úriember. (ha a külsőségek érdekelnek most)
Szerintem ez jo alap. Kene melle egy diploma es valami oltonyos allas es kesz vagy.
Vagy ha diplomat nem szeretnel, akkor menj egy developer kepzohelyre (pl codecool, training365) es akkor is lesz jo fizud es nok buknak infosokra :)
Én ugyanez vagyok nőben.. 18 évesen kimentem dolgozni, a célom volt az új lakás, autó - hitel nélkül.
Most vagyok 30.
Lett 3 lakásom Budapesten, 3 ismert lakóparkban.. hitelmentesen, teljesen bútorozva, gépesítve, modern, nagyon szépek. :)
Plusz van egy középkategóriás autóm és azt gondolnám ennyinek elég kellene lennie egy férfinek, hogy családot alapítson velem, de sajnos nem találom a partnert.. megijednek tőlem a férfiak!
Kamu. Ezek miatt nem ijedne meg senki sem.
Mellesleg kérdező?
Miért jöttél haza? Hogy jutott ekkora blődség az eszedbe?
Maradtál volna inkább kint és ismerkedtél volna német nőkkel, ők legalább nem mennek annyira rá a pénzre és nem csak a külsőségek számítanak (van egy német exem, tudom miről beszélek).
Hol élték te Németországban? Melyik részén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!