Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen összegért lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen összegért lehetne hűséges barátnőt szerződtetni? Külföldi lányokkal jobban járnék?

Figyelt kérdés

Maximum néhány évről lenne szó, rákos vagyok, nem húzom már sokáig. Szeretném megtapasztalni, milyen érzés az, amikor egy barátnő átöleli az embert, megcsókolja, egy ágyban összebújva filmet néznek és természetesen szexelnek.

Igazából a sírba semmit nem viszek magammal, de azt sem szeretném, ha hullarablók martaléka lennék.

Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

2021. márc. 15. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Hát erre találni valakit nem lesz egyszerű,bár van az a pénz !
2021. márc. 15. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem lenne az a pénz, amiért egy haldoklót végig kísérnék az útján. Ezt még akkor is nagyon nehéz végig csinálni, ha őszinte érzelmek vannak, anélkül szerintem lehetetlen.

Amíg jól vagy, addig működhet, bár akkor se lesz őszinte a dolog, de a végén nagyon egyedül fogsz maradni. Nem gondolom, hogy ez a jó megoldás, persze nem is vagyok a helyedben, így nem tudom megítélni.

Mindenesetre, ha csak addig kéred, a azolgáltatást, amíg egészséges, vagy közel egészséges látszatot keltesz, addig működhet. Ahogy jön a leépülés, a pénz már önmagában kevés lesz.

2021. márc. 15. 01:08
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem fogsz ilyet találni. Azt pedig így sem élheted át milyen a szerelem vagy a szerelmi ölelkezés. Az csak a "legjobbaknak" jár.
2021. márc. 15. 01:20
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
A barátnő pénzért az a qrva. Hűség? Ahhoz semmi köze, de gondolom van az a pénz, és szerződésbe lehet foglalni, bár ez még a híres embereknek sem sikerült. Voltak ilyen kísérletek, h házassági szerződésbe lett foglalva, ha félreqfircol a fiatal asszonka, akkor semmit nem kap az öreg férj halála után. Ez aztán az igazi szeretet! És annyi pénzed neked nincs.
2021. márc. 15. 01:26
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Keress egy hasonló cipőben járó rákos barátnőt. Más ember ugyanis ép elmével nemigen képes ilyesmit végigcsinálni (és ha esetleg mégis, akkor is csak egy méltóságon aluli színjátékot kapnál, és végeredményben valószínűleg jóval nyomottabb lelkiállapotba kerülnél ahhoz képest, mintha maradtál volna tök egyedül)
2021. márc. 15. 02:02
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
En tudok ilyet. Irtam nekik.
2021. márc. 15. 04:55
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Sugarbaby-t próbálj meg keresni, hátha találsz valakit.
2021. márc. 15. 07:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az orvostudomany nagyon gyerekcipőben jár még. Nap mint nap, új gyogyszereket, új kezeléseket fedeznek fel. Ne add fel szerintem!
2021. márc. 15. 08:00
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

"Szerelem vagy a szerelmi ölelkezés. Az csak a "legjobbaknak" jár."

Nincs olyan, hogy jár! Semmi nem jár alanyi jogon.

De ja, milyen már, hogy a Nőknek vannak elvárasai

2021. márc. 15. 08:01
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Puncsmhu
2021. márc. 15. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!