Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik szerint a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik szerint a külföldi férfiak sokkal másabbak, jobbak. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Külsőre elég szar pasi vagyok, ilyen 10/3-as. Így hát csak prostikkal tudok nemi életet élni, akárki akármit mond, semmivel sem lehet a külsőt kompenzálni. Annyira jómódú viszont vagyok, hogy majdnem minden hétvégén "meghódítsak" a pénzemmel egy 18-24 közötti bombanőt.

Amikor ezt mondtam a klánomban online, hogy pár óra múlva megyek egy hatalmasat szexelni egy 19 éves kis hamvas csibével.. természetesen fizetek érte mert nem vagyok jóképű :D

Erre egy svéd azt írta, hogy hidd el, mindannyiunknak így vagy úgy de fizetnünk kell a punciért, minden férfinak :)

És az összes többi külföldi egyetértett vele.

Akkor miből gondolják azt, hogy ők annyira mások? Ha egy magyar pasi qrvázná le kvázi az összes nőt, akkor irgum burgum lenne.

2021. jún. 25. 14:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Köszönjük a napi provokatív kérdésedet!
2021. jún. 25. 14:34
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Megint egy hülye általánosítás, aminek semmi alapja nincsen.

Kb. mint "Pisti bácsi meg a Rózi néni a kisboltban az mondta, hogy minden lány qrv@, így az biztos úgy is van akkor." kategória. Ez bizony egy Cambridge alapú kutatás, kedves barátaim. 😂🤦🏼‍♂️

Dug@s helyett inkább az iskola érdekelne. Látszólag nagyon alacsony az intelligenciád - mint az értelmi, úgy az érzelmi is. Tiszta gáz ez a kérdés.

2021. jún. 25. 14:43
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Napi b@$z@tl@n vagyok, így hát unatkozom kérdés.
2021. jún. 25. 14:45
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

"Provokatív kérdés"

Inkább az ezredik uncsi incel kérdés, melyben minden nő qrva.

2021. jún. 25. 14:47
 5/20 A kérdező kommentje:

"Dug@s helyett inkább az iskola érdekelne. Látszólag nagyon alacsony az intelligenciád"

Mérnök informatikus végzettségem van és szoftverfejlesztő vagyok. :)

Neked mi a végzettséged? Mivel foglalkozol? :)

Hahahahahahaa

2021. jún. 25. 14:51
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
#5 Mesélj még, b@$z@tl@nk@. 🤣
2021. jún. 25. 14:54
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. jún. 25. 15:01
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
napi incel, hát nem unjátok még?
2021. jún. 25. 15:23
 9/20 A kérdező kommentje:

Holnap jobb nővel fogok szexelni mint akárki közületek :D

Egyébként nézd hogy pityeregnek már a nők, csak mert az áhított külföldi pasik is ugyanúgy gondolkodnak a nőkről, sőt még durvábban mint mi. Náluk terjedt el a nőkről a "fuckbody" kifejezés is, ami a nőket csak egy dugni való testnek definiálja.

2021. jún. 25. 15:40
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Elájulok ezen a Palin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. jún. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!