Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik szerint a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik szerint a külföldi férfiak sokkal másabbak, jobbak. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Külsőre elég szar pasi vagyok, ilyen 10/3-as. Így hát csak prostikkal tudok nemi életet élni, akárki akármit mond, semmivel sem lehet a külsőt kompenzálni. Annyira jómódú viszont vagyok, hogy majdnem minden hétvégén "meghódítsak" a pénzemmel egy 18-24 közötti bombanőt.

Amikor ezt mondtam a klánomban online, hogy pár óra múlva megyek egy hatalmasat szexelni egy 19 éves kis hamvas csibével.. természetesen fizetek érte mert nem vagyok jóképű :D

Erre egy svéd azt írta, hogy hidd el, mindannyiunknak így vagy úgy de fizetnünk kell a punciért, minden férfinak :)

És az összes többi külföldi egyetértett vele.

Akkor miből gondolják azt, hogy ők annyira mások? Ha egy magyar pasi qrvázná le kvázi az összes nőt, akkor irgum burgum lenne.

2021. jún. 25. 14:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az én külföldi férjem soha nem tartotta kvának a nőket. Lehet, hogy mérnők informatikus vagy, de autista szinthez konvergál az érzelmi intelligenciád, ugyanis normális ember tudja, hogy minden országban vannak hozzád hasonló pasik is, meg normálisak is. Nyilván, aki a proli megjegyzésedre (amivel lealázod magad, hogy neked csak pénzért jut)egyáltalán válaszold, az hozzád hasonló értelmi-érzelmi színvonal.
2021. jún. 25. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy egy "klánba" tartoztok:D
2021. jún. 25. 15:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
az biztos, hogy jobb nővel szexelsz, mint akivel én, főleg mert nő vagyok, és heteró. de ne aggódj, nem irigykedek marok marcsára, még sokáig boldogok lehettek együtt
2021. jún. 25. 16:02
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Ez nem blackpill/incel kérdés, viszont hogy érezzétek mi a különbség, teszek ide egy valódi incel választ:

A kinézetben felső 10% -ba tartozó Chad megkap mindent ingyen. A normie -k fizetnek.

2021. jún. 25. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként nézd hogy pityeregnek már a nők"

Azt te csak szeretnéd 🤣🤣🤣

2021. jún. 25. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt mondtam a klánomban online"

Nincs több kérdésem 😂😂😂😂😂

2021. jún. 25. 17:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha informatikus vagy leírom így: minden nőért fizetni kell != minden nő qrva

Tehát nem azt mondta. :)

2021. jún. 25. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A "klánod"...aha, a többi hasonszőrű looser 🤣🤣🤣
2021. jún. 26. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A szüzek klánja

Mint valami rossz sci fi parodia😀

2021. jún. 27. 09:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt azólom, hogy ebben nem jobbak. Van ami más és jobban tetszij, ezért mondják, hogy jobbak, de lényegileg minden ember a bolygón hasonló. A rétegek ugyanúgy fognak viselkedni.
2021. jún. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!