Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresik folyton a hibákat bennem a férfiak?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban vagyunk, rendszeresen olyan megjegyzéseket kapok, hogy pl.

sétálunk randin, leülünk valahova. Az egyik azt mondja, jé, szőrös a nyakad. (nem szőrös amúgy, vagy csak annyira mint mindenki más földi halandónak)

Másik pasi, másik randi= jé, neked ekkora lábad van? Mondom, igen, ekkora! Hányas? 39-40 azt mondja nem hiszi el, nagyobbnak tűnik. Na itt lett volna kedvem a képébe tolni cipőstül a lábam, hogy nézze meg. Itt is megjegyzem, akkora a lábam amekkora, tényleg nagynak tűnik, mivelhogy rettentően vékony a bokám és piszkafa lábaim vannak.

Nagyon elegem van a faszikból.

Miért nem lehet a pozitív dolgokra koncentrálni? Van helyes arcom, normál karcsú alkatom hosszú combú vagyok, mi van a pasikkal? Mi bajuk magukkal? Miért nem találok normális pasit aki a szépet értékeli?

Azon is gondolkodtam hogy nekem se kéne toleránsnak lennem hanem elővennem egy bunkó stílust aztán beszólogatni hogy jé, mekkora az orrod, meg jé, te lekopaszodtál vagy letolattad?

Vagy jé, van egy kis pocak, gyereket vársz?

Csak nem vagyok bunkó. Mérlegelem az adott pasit, és ha nem terszik, illedelmesen elköszönök és nem állok neki rugdalni.

Nyugtassatok meg hogy csak arról van szó hogy a selejtjét vonzom.

2021. júl. 5. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Én nagyon tudnám értékelni a lábadat, de komolyan.

Szerintem ne így közelítsd meg a dolgot, hanem vegyél fel egy flegma viszont választ:

Lábméret:

"Köszönöm a bókot, megméred közelebből is? Úgyis szeretem, ha egy férfi a lábaim előtt hever".

Nyak szőrös:

"Akkor ezek szerint jó a szemed. Rád vár, hogy levágd."

2021. júl. 5. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Sose kritizáltam egy nőt sem azért mert vannak hibái. Nekem is vannak és ők sem mondtak rosszat rólam. Pedig alacsony vagyok (163cm), szemüveges, a fogaim habár egészségesek nem a legszebbek, itt-ott pigmenthibás a bőröm korábbi sérülések miatt.

Ezeken nem tudok változtatni. Megtehetném hogy takargatom magam de minek? Én azt akarom, hogy egy nő engem önmagamért szeressen. Akit lát azt fogja majd kapni, ezt megígérem neki.

Szóval nincs baj veled, teljesen rendben vagy. Sőt, én azt mondom (Ló..szt. Írom de amúgy mondanám ha ott lennék veled.) légy büszke önmagadra. Egyszerűen sz.rba nyúltál. Nem valami intelligens kreatív bagázs. De ne add fel! Megvan a másik feled!

2021. júl. 6. 10:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
a 40-es láb mióta nagy?
2021. júl. 6. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyomibb pasik körében van ez az irányzat, hogy az első 1-2 randin megpróbálják letörni a nők önbizalmát kisebb, random "hibák" kiemelésével, hogy (szerintük) nyerőbb helyzetből alakíthassák ki az esetleges kapcsolat dinamikáját.

Nem nehéz látni az összefüggést, hogy akinek ilyen baromságokra van szüksége/igénye, azt eleve nem nagy veszteség futni hagyni. Ez egy klassz előszűrő, tényleg nincs szükséged ezekre, szerintem egy visszavágásnyi energiát sem ér meg az interakció.

2021. júl. 6. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!