Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresik folyton a hibákat bennem a férfiak?
Ismerkedési fázisban vagyunk, rendszeresen olyan megjegyzéseket kapok, hogy pl.
sétálunk randin, leülünk valahova. Az egyik azt mondja, jé, szőrös a nyakad. (nem szőrös amúgy, vagy csak annyira mint mindenki más földi halandónak)
Másik pasi, másik randi= jé, neked ekkora lábad van? Mondom, igen, ekkora! Hányas? 39-40 azt mondja nem hiszi el, nagyobbnak tűnik. Na itt lett volna kedvem a képébe tolni cipőstül a lábam, hogy nézze meg. Itt is megjegyzem, akkora a lábam amekkora, tényleg nagynak tűnik, mivelhogy rettentően vékony a bokám és piszkafa lábaim vannak.
Nagyon elegem van a faszikból.
Miért nem lehet a pozitív dolgokra koncentrálni? Van helyes arcom, normál karcsú alkatom hosszú combú vagyok, mi van a pasikkal? Mi bajuk magukkal? Miért nem találok normális pasit aki a szépet értékeli?
Azon is gondolkodtam hogy nekem se kéne toleránsnak lennem hanem elővennem egy bunkó stílust aztán beszólogatni hogy jé, mekkora az orrod, meg jé, te lekopaszodtál vagy letolattad?
Vagy jé, van egy kis pocak, gyereket vársz?
Csak nem vagyok bunkó. Mérlegelem az adott pasit, és ha nem terszik, illedelmesen elköszönök és nem állok neki rugdalni.
Nyugtassatok meg hogy csak arról van szó hogy a selejtjét vonzom.
Szerintem ne tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget.
Koptasd le az ilyen bunkókat, felejtsd el őket. Gondolom a többi randin is így viselkednek az adott nővel, egyszerűen neveletlenek, ezen nem tudsz változtatni.
Bunkó pasiból több van, mint normálisból, szóval a nagy számok törvénye alapján időnként ilyenekkel is összehoz a sors.
Ekkora sértést, h "nagylábúnak" néztek. :D
Amúgy nehéz megmondani, h ki az, aki ilyen és ki nem. Próbálkozz tovább és majd jön, aki nem ilyen. Esetleg semmmilyen. ;)
De simán belefér, h a sok tahó közül kifogsz párat. Nehéz lenne kijátszani a statisztikát.
"Nyugtassatok meg hogy csak arról van szó hogy a selejtjét vonzom."
Erről van szó. Oltsd vissza őket. Én is ezt tettem sokszor, jól idegesek is lettek. :) Életbe nem szóltam meg be még nőnek ilyen szövegeket, vagy ha meg is jegyeztem valamit, kiemeltem, hogy nekem így tetszik, és különlegesnek tartom azt a testi dolgot.
De amúgy olyan fura, hogy mint a kisgyerekek így rámutogatnak olyan dolgokra, ami egyértelműen megkérdőjelezi az önképedet. Amikor beszól valamit, mondhatnál olyat, hogy..
"Hát amúgy, neked meg elég büdös a leheleted. :/ Te milyen gyakran mosol fogat amúgy? Naponta? Nem hiszem el! De fura!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!