Ha lenéznek és folyton a hibát keresik a munkámban, akkor váltsak?
1,5 éve dolgozom a helyen. Van egy nő, aki elég domináns, elnyomó személyiség és persze engem is kipécézett magának már az elején. Akkor ezt megbeszéltük, de a helyzet nem javult. Mások előtt rosszat terjeszt rólam a munkámmal kapcsolatosan, emiatt úgy vettem észre nem bíznak bennem a többiek. Teljesen hülyére vagyok véve. Életképtelennek hisznek, pedig minden probléma nélkül végigviszem a napot, sőt az újaknak is mindig segítek.
Valahogy úgy érzem bármit teszek nem lesz már jó.. be vagyok skatulyázva, nem tudok kitörni.
A kolléganővel nem lehet beszélni. Nem érti mit szeretnèk, tagad és ha szólnèk is a főnökünknek mèg lehet én jönnek ki vesztesen az egészből.
Ti váltanátok?
23/L
Nézd meg a céged etikai kodexét, mondd meg neki, hogy mivek sérti a magatartása veled szemben a cég etikai kódex, ha folytatja kötelező jelentened a vezetőségnek.
Még egy bevásárlóláncnak is van etikai kódexe, pl. Aldié:
"1.3. Vétségek jelentése
Minden munkatárs köteles jelenteni a törvények, a Magatartáskódex vagy egyéb vonatkozó
irányelvek megsértését. Ezzel kapcsolatban alapvetően minden esetben a mindenkori
feletteshez kell fordulni. Amennyiben ez az adott esetben különleges körülmények miatt
nem tűnik célszerűnek, úgy minden munkatársnak lehetősége van jelenteni a következő
felettesi szintnek, az ALDI Alert Line-nak, vagy a helyi bizalmi ügyvédnek."
"7.3. Egyenlő elbánás
Az Egyesült Nemzetek Alapjogi Kartájára és Az emberi jogok és alapvető szabadságjogok
védelméről szóló egyezményre támaszkodva az emberi jogokat alapvető értékeknek
tekintjük, amelyeket minden munkatársunknak tiszteletben kell tartania és figyelembe
kell vennie.
Elutasítjuk a jogszerűtlen diszkrimináció és a tisztességtelen magatartás minden formáját.
Az ilyen eljárások törvényellenesek, és ellentétben állnak a Magatartáskódexünkkel."
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó pont ugyanez történik velem is.. Ha valami elkeveredik persze, hogy én voltam a balf... (közbe mégsem)
Pont múlthéten volt egy ilyen eset. Úgyhogy teljesen átérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!