Miért érzem magam így a munkámban?
"... és nincs valami sok önbizalmam..."
Ez a probléma oka. Léteznek eljárások, tréningek ez ellen. Főleg a jutubon találsz rá, vagy a stresszmestercom.
Már ne én adjak egy többdiplomásnak tanácsokat.
"Hiba esetén hogy áll hozzád a környezeted?"
Ez változó. Volt, ahol nagyon jó fejek voltak és megnyugtattak, hogy nem dőlt össze a világ, csak az nem hibázik, aki dolgozik és hogy mindent ki lehet javítani. És segítettek is mindenben, hiszen az volt a cél, hogy beletanuljak. De volt, ahol már eleve betanítani az új feladatra is nehezen akartak, nem volt türelmük hozzám és persze, ha emiatt hibáztam, akkor még kaptam is a fejemre. Hiába mondtam, hogy nem mutatták meg rendesen, még jegyzetelni se tudtam, olyan gyorsan ledarálták. Aztán ott hagytak vele, hogy oldjam meg, csak logikusan kell gondolkodni... És az ilyen helyzetek engem mindig elszomorítanak, mert nem értem, miért kell így bánni egy új kollégával. A mostani helyemen sajnos a főnököm olyan, hogy odadob valamit,amit meg kell csinálni, de alig mond valamit a dologról, aztán elviharzik. Mi meg csak pislogunk egymásra a kolléganőmmel, hogy most akkor mit is akart? És ilyenkor olyan szarul érzem magam, hogy egyáltalán hol kezdjek neki? Ha ketten vagyunk ott, még valahogy összedobjuk, de már előre félek, mi lesz, ha a kolléganőm szabira megy, én meg ott maradok egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!