Nem érzem magam túl jól ezek után a munkahelyemen
(Gyakorlati hely) mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma, egyik legjobb barátnőm, akivel együtt dolgozunk elmondta, hogy nem tartanak túl nagyra a gyakorlati helyen. Keményen dolgozom, mondjuk van mikor elügyetlenkedek dolgokat, de senki se tökéletes. Mit tegyek ebben a helyzetben? Váltsak gyakorlati helyet? De ha mégis erre esne a lehetőség meg kéne indokolni nem? Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakultak a dolgok...Egyébként eladó vagyok, ami szerintem szintén nem illik hozzám mint szakma, mivel kommunikálni kell, én meg enyhén antiszociális vagyok, nem beszélek sok emberrel. Köszönöm a válaszokat
Azt kihagyttam, hogy nem önként jelentkeztem erre a szakmára, eredetileg szakács szerettem volna lenni, de egészségügyileg nem feleltem meg rá.:(
2018. júl. 7. 18:05
2/13 anonim válasza:
Ez a fogalmazásmód apukám.
gyakorlati hely, gyakorlatilag vagy nem gyakorlatilag?
gyakorlat? Fekvőtámasz nem?
Amúgy add be a papírokat vagy szólj a főnöknek azt lépés lefele ha nem jó a hely.
Nem rabszolgák vagyunk, ha nem tetszik a munkahely akkor keress olyat ahol jó a pénz, elfogadható és tetszik a munka, ennyi.
2018. júl. 7. 18:12
3/13 anonim válasza:
Szerintem emiatt ne válts. A barátnőd véleményét se vedd készpénznek, az a biztos, ha a saját füleddel hallod a véleményüket. Mivel keveset beszélsz, így sokan nem ismernek tèged, de attól még számít a jelenléted.
2018. júl. 7. 18:13
4/13 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy nem tartanak nagyra?
Miért kéne nagyra tartani bárkit is? Van miért versenyezni?
Bemész, ledolgozod, hazamész.
2018. júl. 7. 21:42
5/13 anonim válasza:
Ne most keress új helyet a nyár közepén, dolgozd le oszt jónapot! A sulihoz kell az elvégzett nyári gyakorlat, azért csináld meg mostmár... Legfeljebb nem mész oda soha többet azután.
Én az Intersparban voltam gyakorlaton, és kimondhatatlanul utáltam. A műszakvezető még az elején kinézett magának, végem volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!