Ti rettegtek attól hogy elküldenek esetleg a munkahelyről (vagy megszűnik a hely maga)?
Ti rettegtek attól hogy mi lesz ha leépítenek a munkahelyről vagy netán maga a hely dől be és mehettek világgá?
Nem féltek ettől? Én rettegek. És ahogy halad előre az idő egyre jobban! AMi azért érdekes mert diplomás ember vagyok és elvileg a pályán eltöltött évek csak piacképesebbé kéne tegyenek, mégis álláskereséseim rádöbbentenek újra és újra hogy nemhogy piacképes nem vagyok hanem foggal körömel kell ragaszkodjak ehhez a szarhoz is amiben most vagyok mert ha innen mennem kell mi marad majd-max a közmunka. Máshova hova kellek majd sehova.
Ti nem rettegtek hogy elküldenek a szarul fizetett bohóc állásotokból? És akkor még ez se lesz?
Tippelhetek?
Te vagy az aki a szociális szféràban vagy a MÁKban dolgozik és nettó 120-140 körüli a fizetése és állandóan írja ki a kérdéseket?
Nem félek, mert jelenlegi feladataimat tekintve fontos vagyok a cégnek. Más is eltudná végezni azt, amit én de időbe telne mire betanítják. A betanítás valószínűleg a munkatársam feladata lenne de neki meg már nincs türelme ilyesmihez, pár hét után kirúgatná az utódomat :D Én ott vagyok, jól csinálom, ha sürgős a meló lehet rám számítani stb.
Szóval nem félek. A cégnél 3an vagyunk, akik ezt a melót eltudják végezni, 2 emberes munka, össze kell dolgozni. Éd nrm aggódom, hogy a 3. fél kitúrna ugyanis én túrtam ki őt :D alapból utálta csinálni meg vele nem is lehetett normálisan haladni, dolgozni + egy idő után bekattant. Régen ő dolgozott munkatársammal de ők se jöttek ki jól. Szóval a 3. ember eléggé magának való.
Nem félek. Ha meg csődbe megy a cég, megyek máshova, piacképes vagyok a szakmámban és igazából már most is mehetnék máshova ahol jobban is fizetnek de szeretek itt lenni. Egyébként hegesztő vagyok.
24F
Nekem lehet bedől a jelenlegi hely ahol vagyok.
Amúgy is kicsit kaotikus, én mondogatom pár ismerősnek is hogy lehet egyik nap bemegyek, mondjuk akár holnap, azt a főnök közli mindenkivel 10:00-kor hogy lehet hazamenni.
Kb. ez a szitu.
A munkahelyem nem fog megszunni, tobb ezer eves mentalitas kellen megvaltozzon ahhoz elobb.
Elkuldeni se fognak, csak ha valami nagy balhet csinalok. Ahhoz meg nem vagyok eleg hulye hogy a jo fizu mellet meg az alberlettamogatast is elbukjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!