Ti rettegtek attól hogy elküldenek esetleg a munkahelyről (vagy megszűnik a hely maga)?
Ti rettegtek attól hogy mi lesz ha leépítenek a munkahelyről vagy netán maga a hely dől be és mehettek világgá?
Nem féltek ettől? Én rettegek. És ahogy halad előre az idő egyre jobban! AMi azért érdekes mert diplomás ember vagyok és elvileg a pályán eltöltött évek csak piacképesebbé kéne tegyenek, mégis álláskereséseim rádöbbentenek újra és újra hogy nemhogy piacképes nem vagyok hanem foggal körömel kell ragaszkodjak ehhez a szarhoz is amiben most vagyok mert ha innen mennem kell mi marad majd-max a közmunka. Máshova hova kellek majd sehova.
Ti nem rettegtek hogy elküldenek a szarul fizetett bohóc állásotokból? És akkor még ez se lesz?
".De nem baj te maradj csak meg a jo kis bohoc allasodban s"
Akkor újra leírom újra és újra hogy mindaddig megmaradok a "bohóc" állásomban amíg nem lesz jobb.
Mert rosszabb az lenne. 3 műszakos hajnalozni éjszakázni műszakolni trógerkedni még ennyiért se... na ilyen lenne bőven.
csak ilyen helyre meg nem megyek.
De jobb? Hát az nem.
Akkor meg marad ez. Most hova menjek a rosszabba? Ne keressek még ennyit se csak azért hogy elmondhassam hogy mert belem aztá"" nem lehet g444cizni?
És menjek el egy gyárba 5 ft-ért 3 műszakba csak azért hogy ezt itt hagyjam?
Hát kösz nem.
Akkor inkább marad az 1 műszakos irodai meló annyiért amennyiért.
Nekem volt pár munkahelyem és hullám völgyek voltak.
Gyorsétteremben nem rettegtem, főképp, mert vágytam el.
Eladóként sem; nagyon könnyű volt a munka.
Utána irodai munkát vállaltam és az első hetekben rettegtem, mert az volt az első olyan munkám és féltem, hogy emiatt repülök, mert nem tudok majd felzárkózni gyorsan. Amikor láttam, hogy nem így van nem rettegtem már és hónap dolgozója lettem, ami erősítette a higgadtságom, főképp amikor jöttek a leépítések.
Utána egy telefonos ügyintézői állásba kezdtem, olyan dologgal foglalkozva, amihez nem konyítottam, de mondták, hogy kiképeznek. Akkor rettegtem, főleg, hogy az első heteimben kirúgtak egy fiút a technikai tudása miatt. Utána belejöttem és nem rettegtem.
Szerintem az esetleges leépítésektől való félelmet, a munka elvesztésétől való rettegést az okozhatja, hogy ki mennyire van megelégedve a saját teljesítményével, mennyi pozitív visszajelzést kap és, hogy milyen magas mércét kell megütnie; illetve ehhez mekkora erőfeszítés szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!