Ti rettegtek attól hogy elküldenek esetleg a munkahelyről (vagy megszűnik a hely maga)?
Ti rettegtek attól hogy mi lesz ha leépítenek a munkahelyről vagy netán maga a hely dől be és mehettek világgá?
Nem féltek ettől? Én rettegek. És ahogy halad előre az idő egyre jobban! AMi azért érdekes mert diplomás ember vagyok és elvileg a pályán eltöltött évek csak piacképesebbé kéne tegyenek, mégis álláskereséseim rádöbbentenek újra és újra hogy nemhogy piacképes nem vagyok hanem foggal körömel kell ragaszkodjak ehhez a szarhoz is amiben most vagyok mert ha innen mennem kell mi marad majd-max a közmunka. Máshova hova kellek majd sehova.
Ti nem rettegtek hogy elküldenek a szarul fizetett bohóc állásotokból? És akkor még ez se lesz?
"egy heten 10 ajanlatot is kaptak azt se tudtak melyikre ne menjenek el pikk pakk talalnak. "
Akkor (ahogy írtam ) mi nem egy bolygón élünk. Az tuti.
10 ajánlatot? 1 év alatt eyget se!!!
Legalábbis én....
Ja és kicsit ferdítek mert persze én is el tudnék menni 10 helyre akár holnapra. Na azok olyanok is. Szarért húgyért 3 műszakolni hajnalozni szombatozni-nettó szarért se...
kösz nem.
Ilyenek lennének dögivel. Kösz ez meg nem. Akkor inkább a mostani marad.
"gyárban netto 180-200 a bér felénk. Minimum."
Ez meg egy kamu. KAMU!
fizetesek.hu
tessék.
btto 220.000... az bajosan 180-200 nettó. És ez Bp!
Ha kelet-mo-t nézzük akkor btto 150!
Szerelő/összeszerelő (Gyártás, termelés)
Köszönjük, hogy részt vett a fizetési felmérésben. Tekintse meg a fizetés-összehasonlítás eredményeit.
A fizetési felmérés eredményei
Átlag
219 931 Ft
"Van egy ideája, miszerint, ha az ő feje sz*ro"
Újra ugyanaz a nóta újra és újra.
Nem kell ELHINNI amit mondok. Hinni nem kell, utána kell nézni.
KSH fizetesek.hu stb és láss csodát az a szám jön ki amit én mondok. Vagy még az se!
Nem kell elhinni.
Fizetesek.hu...
De K-Mo-ra számított átlag
Átlag
174 583 Ft ....
btto!
mennyi is ez nettó? 120 se?
Elhisszük, hogy lúzer vagy.
Most örülsz?
Nem lesz már több kérdés?
"Nem lesz már több kérdés?"
Annyi kérdés lesz amennyit csak akarok.
Végül is, jogos.
Könnyebb kérdéseket kiírni, panaszkodni és trollkodni, mint kezdeni valamit az életeddel. :D
Sok boldogságot a nettó 140hez!
"Sok boldogságot a nettó 140hez!+"
Bár annyi lenne!!! Bár!!! Ahhoz hiányzik egy húszas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!