Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti rettegtek attól hogy...

Ti rettegtek attól hogy elküldenek esetleg a munkahelyről (vagy megszűnik a hely maga)?

Figyelt kérdés

Ti rettegtek attól hogy mi lesz ha leépítenek a munkahelyről vagy netán maga a hely dől be és mehettek világgá?

Nem féltek ettől? Én rettegek. És ahogy halad előre az idő egyre jobban! AMi azért érdekes mert diplomás ember vagyok és elvileg a pályán eltöltött évek csak piacképesebbé kéne tegyenek, mégis álláskereséseim rádöbbentenek újra és újra hogy nemhogy piacképes nem vagyok hanem foggal körömel kell ragaszkodjak ehhez a szarhoz is amiben most vagyok mert ha innen mennem kell mi marad majd-max a közmunka. Máshova hova kellek majd sehova.

Ti nem rettegtek hogy elküldenek a szarul fizetett bohóc állásotokból? És akkor még ez se lesz?

2018. júl. 1. 08:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"egy heten 10 ajanlatot is kaptak azt se tudtak melyikre ne menjenek el pikk pakk talalnak. "

Akkor (ahogy írtam ) mi nem egy bolygón élünk. Az tuti.

10 ajánlatot? 1 év alatt eyget se!!!

Legalábbis én....

Ja és kicsit ferdítek mert persze én is el tudnék menni 10 helyre akár holnapra. Na azok olyanok is. Szarért húgyért 3 műszakolni hajnalozni szombatozni-nettó szarért se...

kösz nem.

Ilyenek lennének dögivel. Kösz ez meg nem. Akkor inkább a mostani marad.

2018. júl. 3. 09:13
 22/33 A kérdező kommentje:

"gyárban netto 180-200 a bér felénk. Minimum."

Ez meg egy kamu. KAMU!

fizetesek.hu

tessék.

btto 220.000... az bajosan 180-200 nettó. És ez Bp!

Ha kelet-mo-t nézzük akkor btto 150!

Szerelő/összeszerelő (Gyártás, termelés)

Köszönjük, hogy részt vett a fizetési felmérésben. Tekintse meg a fizetés-összehasonlítás eredményeit.

A fizetési felmérés eredményei

Átlag

219 931 Ft

2018. júl. 3. 09:26
 23/33 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már rá a kamutrollt! Van egy ideája, miszerint, ha az ő feje sz*ros, akkor mindenkié az kell, hogy legyen, aki mást állít, az hazudik.
2018. júl. 3. 12:06
 24/33 A kérdező kommentje:

"Van egy ideája, miszerint, ha az ő feje sz*ro"

Újra ugyanaz a nóta újra és újra.

Nem kell ELHINNI amit mondok. Hinni nem kell, utána kell nézni.

KSH fizetesek.hu stb és láss csodát az a szám jön ki amit én mondok. Vagy még az se!

Nem kell elhinni.

Fizetesek.hu...

2018. júl. 3. 14:44
 25/33 A kérdező kommentje:

De K-Mo-ra számított átlag

Átlag

174 583 Ft ....

btto!

mennyi is ez nettó? 120 se?

2018. júl. 3. 15:37
 26/33 anonim ***** válasza:

Elhisszük, hogy lúzer vagy.

Most örülsz?

Nem lesz már több kérdés?

2018. júl. 3. 19:03
 27/33 A kérdező kommentje:

"Nem lesz már több kérdés?"

Annyi kérdés lesz amennyit csak akarok.

2018. júl. 3. 19:06
 28/33 anonim ***** válasza:

Végül is, jogos.

Könnyebb kérdéseket kiírni, panaszkodni és trollkodni, mint kezdeni valamit az életeddel. :D

Sok boldogságot a nettó 140hez!

2018. júl. 3. 19:16
 29/33 A kérdező kommentje:

"Sok boldogságot a nettó 140hez!+"

Bár annyi lenne!!! Bár!!! Ahhoz hiányzik egy húszas!

2018. júl. 3. 19:33
 30/33 anonim ***** válasza:
Mi újság a puncsos kollégákkal? A Csókos Gizivel meg a többiekkel? Elmentek már a szokásos, nyár jó részét magában foglaló kamutáppénzükre? :O :D
2018. júl. 3. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!