Ti rettegtek attól hogy elküldenek esetleg a munkahelyről (vagy megszűnik a hely maga)?
Ti rettegtek attól hogy mi lesz ha leépítenek a munkahelyről vagy netán maga a hely dől be és mehettek világgá?
Nem féltek ettől? Én rettegek. És ahogy halad előre az idő egyre jobban! AMi azért érdekes mert diplomás ember vagyok és elvileg a pályán eltöltött évek csak piacképesebbé kéne tegyenek, mégis álláskereséseim rádöbbentenek újra és újra hogy nemhogy piacképes nem vagyok hanem foggal körömel kell ragaszkodjak ehhez a szarhoz is amiben most vagyok mert ha innen mennem kell mi marad majd-max a közmunka. Máshova hova kellek majd sehova.
Ti nem rettegtek hogy elküldenek a szarul fizetett bohóc állásotokból? És akkor még ez se lesz?
Most így hirtelen kb 5 olyan környékbeli hely van, gyár, kereskedelem, ahova egy hét alatt be is állhatnék, netto ~140 ezer ft. Abból el lehet tengődni. Lehet mellette képzésre járni, meg jobb munkát keresni.
Szóval nem rettegek. Nincs hitelem, nincs tartozásom sem. Nem függök semmitől, sem dohány, sem kávé, semmi. Hobbijaim olcsó dolgok... természetjárás, biciklizés, úszás. Néha egy-egy társasági esemény. Ezekhez elég manapság a havi 140.
Nem félek
Mert egyrészt van másik másrészt meg akkora a munkaerőhiány a szakmunkásokból, hogy nem fog elküldeni mert úgysem találna mást meg amúgy is jól végzem a munkámat
Tömény bullshit. TÖMÉNY!
A munkaerő után kúszó annak kegyeiért ácsingózó munkáltató????
Bakker hol? A mesében? A holdon? Vagy hol?
Nálunk diplomás emberekkel állami hivatalban mint a kutyákkal úgy beszélnek k**va anyáznak naponta kirúgással fenyegetnek a szabit csak akkor adják ki ha hason csúszva mész könyörögni vagy akkor se, simán berángatnak már kiadott szabiról-folytassam?
Hol élsz te?? Vagy hol élek én...
Hát amikor állást keresek eseményszámba megy ha nekem a diplomás tizenéves tapasztalattal rendelkező embernek a pályázatát egyáltlaán válaszra méltatják!!
Sehova se kellek sehova.
Ahova meg kellenék három műszak szarért húygért minbérért na oda meg én nem megyek. Annál még ez is jobb.
Te mi a lótökről beszélsz?
>>>>
"Figy akkor vmivel nem vagy tisztaban. A munkaeropiac mara megvaltozott mert a 20- 40 kozotti aktiv korosztaly folyamat vandorol kifele es oriasi a munkaero hiany. Most van az h nem a munkaltato ugat s szabja a felteteleket hanem a munkaado hala h eljutottunk idaig ugyanis az x y generacio csipaja kicsit nagyobb mint a megkovult regebbi motorosoke. Ez a generacio felteteleket szab kinyitja a szajat s gond nelkul tovabb lep mashova ha ott kedvezobbek a kilatasok ez a generacio mar nem lesz berrabszolga s latszik is ures az orszag nincs aktiv koru munkavallalo mennek ki olyan szinten h bizonyos cegek mar nyugdijasokat s kismamakat is felvesznek csak legyen aki megy. Most megfordult a vilag plane aki diplomas s tobb ev szakmai mult van a hata mogott konyorogve kusznak a cegek ertuk mert hagyjak itt az orszagot ennyi vege az azert dolgozoll h zabalhass vilagnak az en korosztalyom s a nalam fiatalabbak mar nem babok ennyi ☺
"
"Mellesleg ha 100%osan vegzem a munkamat s elegedettek velem miert is kene rettegnem?"
Mondjuk azért mert van olyan főnök és hely ahol senki le se szarja hogy melózol, az számít a megfelelő embereknek bepucsítasz-e vagy nem.
Ld polgámesteri hivatalok. Kit érdekel hogy dolgozol, de ha egyet kommentelsz a facebookon hogy hajrá LMP már ki is vagy rúgva.
Megtörtént egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!