Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tegyem túl magam azon...

Hogyan tegyem túl magam azon hogy az első munkahelyemről 1 hét után kirugtak?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok és elvileg semmi rosszat nem csináltam csak lassú vagyok. Emiatt ma kirugtak. Nem tudom ez nekem nagyon szarul esett. Olyan mintha elkönyveltek volna egy tehetségtelen idiótának. Miközben annyit nem segítettek a munkámban hogy megmondják mit hol merre keressek és mik a határidők.

2018. júl. 12. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ezer más valódi oka lehetett ennek. Elhiszem, hogy sz@rul esett, de tényleg lehet, hogy nem is rajtad múlott. Keress másik helyet, olyat ahol jól is érzed magad.
2018. júl. 12. 19:50
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ennyire nem voltak érdekeltek abban, hogy egy dolgozót normálisan betanítsanak és megadják neki a lehetőséget, és ehelyett hetente akarnak felvenni új embert, akkor magukra vessenek. Valószínűleg nem ért téged akkora szerencsétlenség, mint azt most gondolod. Azt tudom csak mondani, hogy nem szabad csüggedni, menni kell előre, és keresni új helyet. Milyen munka.volt ez egyébként?
2018. júl. 12. 19:59
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem se ez lehetett a probléma. Új környezet, új emberek, új munka, természetes hogy lassú az ember. Szerintem vagy jött rokon a helyedre vagy valami más tőled független hátsó szándék volt a dologban. Mást is kitettek volna szerintem. Felejtsd el. Sajnos ebben a világban nem mindig minden csak rajtad múlik.
2018. júl. 12. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy hónap után küldtek el az első munkahelyemről. Semmi indoklás nem volt. Megkaptam az első fizetésem, majd a főnök odahívott magához, hogy hétfőtől nem kell mennem többet. A többiek nem fogadtak be. Az egyik ott dolgozónak a nővére volt a főnök, úgyhogy gondolom az is baj volt, hogy nem nyaltam ott nekik. Pedig nekem nyomták oda az összes munkát, amit ők nem akartak megcsinálni.

Fel a fejjel! Fogsz te még ezerszer jobb munkahelyet találni. ;)

23N

2018. júl. 12. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem kellett tovább ott lenned egy hétnél.
2018. júl. 12. 23:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Az igazgató telefonon rugott ki pont akkor mikor úton voltam a munkába. Köpni nyelni nem tudtam hirtelen. Nem értem a miértjét és annyira megalázó ez a egész h elbújnék szégyenembe akár volt indokuk akár nem. Bár az én lelkiismeretem tiszta.
2018. júl. 13. 03:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy szimplán csak Titkárnő Gizike unokahuga is rádöbbent, hogy dolgozni szeretne, kellene valami munkahely. Azán mivel te próbaidős voltál, mindenféle ok nélkül is meg lehetett szabadulni tőled.
2018. júl. 13. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Ne sajnáld az ilyen proli helyet. Majd találsz jobbat!
2018. júl. 13. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem már 9 munkahelyről rúgtak ki 1 év alatt. Szinte már észre se veszem az ilyet.

24/F

2018. júl. 18. 02:57
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Telefonon küldtek el??? Egy pillanatig ne sajnáld. És ne te szégyelld magad.
2018. júl. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!