Kirúgtak az első munkahelyemről (diákmunka). Kicsit elcseszte a kedvem, hogyan tudnék nem foglalkozni vele?
Szia sorstárs :)
Egy idő után elmúlik a szégyenérzet. Én azért estem ki mert az első munkanap dobbantott az ex évek után, és nem mentem be másnap :) mondjuk nem is nagyon bírtam a dolgot...
Veled mi volt a probléma? :)
Úgy, hogy racionalizálod. Vagyis megvizsgálod, hogy miért rúgtak ki, és gondolatban helyreteszed.
1.) "Tényleg nem úgy dolgoztam, ahogyan kellett volna? Ha igen, jogosan tették, de ez többet nem fordul elő, mert legközelebb megmutatom, hogy milyen az, amikor igazán beleadok apait-anyait."
2.) "Minden ok nélkül felmondtak nekem? Tiszta a lelkiismeretem, én megtettem mindent, és jobban is jártam, hogy nem kell tovább ezekkel a szemét alakokkal együtt dolgoznom!"
ÓÓ semmi baj! Örülj neki ,hogy ez az estet nem akkor történt veled amikor már véglegesen dolgozni szeretnél.
Fogd fel úgy, mint egy leckét amiből egy életre tanultál!
óóó jelentkezem sorstársnak.
Mi volt veled a probléma ?:(
Szemét kis multi volt. A madaras.
Az a munkamorál, hogy, mindig csinálj valamit, akkor is, ha már elfogyott a meló amit kiosztottak neked. Teljesen mindegy mit, csak csinálj úgy mintha dolgoznál, mert ugye néznek a kamerán. Én végeztem a melómmal már 20 perce, de nem volt senki az osztályon, ahova be voltam osztva, szóval gondoltam bemegyek a raktárba, hátha találok valakit aki ad melót. Ott meg egyből látták, hogy diák vagyok és nincs mit csinálnom, lecsaptak rám és elküldtek másik osztályra. Aztán amikor megtudta a főnök, hogy elmentem máshova, akkor kiakadt meg kiabált. De utána egészen lecsillapodott, a maradék 5-6 órát rendesen végigdolgoztam. Aztán ma felhívtam a diákmelós srácot és Ő mondta, hogy többet nem mehetek oda, mert szóltak, hogy ez a srác nem kell többet.
Kis sunyik. Most már utólag nem tudok ezzel mit csinálni, majd legközelebb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!