Beilleszkedési problémáim miatt kb 4 éve nem dolgoztam alkalmazottként, de most már nagyon szeretnék. De attól tartok hogy lenéznek majd és kiutálnak amiatt hogy eddig megtehettem ezt. Vagy mit mondjak hogy szépítsem?
Figyelt kérdés
Mióta lejárt a gyesem nem dolgoztam, viszont volt azért bevételem, de papírom sincs erről a 4 évről. A férjem is jól keres, de a nyugdíj miatt bejelentett munka kéne. Nem szeretném részletezni leendő kollégáknak, hogy mit csináltam eddig, mert semmi közük hozzá, de akkor mit mondjak? Hivatalosan a lábamat lóbáltam otthon.. Hogy tereljek erről a témáról hogy az irigy és rosszindulatú emberek békén hagyjanak? (Nem mintha titok lenne vagy vmi illegális dolog, de nem akarok ötleteket sem adni senkinek, meg azt sem hogy tovább faggassanak erről).2019. máj. 2. 15:56
1/2 anonim válasza:
Azt kamuzod, hogy eddig csak GYES-en voltál, most járt le a 3 év. Nem értem, ebben mi az ördöngösség.
2/2 anonim válasza:
De nem erről volt szó? Lusta voltál dolgozni, ráfogtad valami kamubetegségre, most pedig azt várod, hogy továbbra is kapd a pénzt a semmittevésre. Elég sok élősködőt kell az országban így is eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!