Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elköltöztek a szomszédaim, a...

Elköltöztek a szomszédaim, a rendőrök napi rendszerességgel keresik őket. Folyton hozzám csengetnek, nem mondják meg milyen ügyben, de ma egy postai csekk volt a rendőrnél. Lehet valami közlekedési szabálysértési ügy?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom hova, csak a települést (egyébként 15 km) vajon elmondjam a rendőrnek? A kollegám is azon településen lakik, ismeri is őket, tőle megtudhatnám a címet.
2020. jan. 13. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha be vannak jelentve ott, ahová költöztek a rendőrök könnyen megtalálhatják őket, ha akarják. Azt viszont nem értem, ha már egyszer megmondtad nekik, hogy elköltöztek miért mennek mindig vissza?
2020. jan. 13. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Én nem mondanám meg, ha már zaklatnak engem akkor keressék csak őket nyugodtan egyedül
2020. jan. 13. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki egy papírt a kapura/ajtóra, hogy a szomszéd elköltözött és nem tudod hová, ne zavarjanak.
2020. jan. 13. 15:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Úgy sejtem nem jelentkeztek be az új címükre, pedig sajátjuk a másik ház is, ez a ház végrehajtó kezébe került. De egyébként is elég zárkózottak voltak, szinte senkinek nem nyitottak kaput. Még a kajafutárral is az ablakon keresztül folyt a biznisz. :-)
2020. jan. 13. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Én egyezkednék a rendőrökkel. Mondják meg hogy miért keresik és akkor én is megmondanám hogy hol vannak.
2020. jan. 13. 15:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább csinálok egy fémtáblát, vagyis kettőt mert a házuk az enyém és a szüleim háza között van. Úgyhogy hol oda csengetnek, hol hozzám.
2020. jan. 13. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy papírra kiírni nem egyszerűbb? Minek bonyolítod az életed a fémtáblával?
2020. jan. 13. 16:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért kell a fém tábla, mert három hónapja költöztek el, azóta vagy 30x keresték őket. Az utóbbi időben egyre sűrűbben. Az időjárás már tönkretette volna a papírt. 😁
2020. jan. 13. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk "reklámújságot nem kérünk" tábla van lézernyomtatóval nyomtatva, iratbugyiban, és már hónapok óta bírja. Persze olyan táblát teszel ki, ami tetszik, csak azért írom, mert nyomtatni gyorsabb, mint spéci táblát csináltatni. Másrészt most már lehet, hogy lecseng ez az ügy, lehet, hogy csak pár hetet kell a táblának bírni.
2020. jan. 13. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

#8:

A papírt bele lehet tenni egy átlátszó műanyag bugyogóba. Ha nem tudnád. 😁

2020. jan. 14. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!