Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni, ha folyton érdekből keresik a társaságomat?

Figyelt kérdés

Jól nézek ki,gazdag vagyok, talpraesett vagyok,bármit el tudok intézni. Ezért folyton az olyan nőket vonzom be, akik le akarnak húzni. Azok meg, akik engem valóban érdekelnek, megijednek, meghátrálnak ,mert látják, h állandóan más csajok nyomulnak rám.

Általánosságban az embereknél is megfigyeltem, h folyton érdekből jópofiznak nekem, miközben még a születésnapomat se tudják, mikor van. Kevés valódi barátom van.

Nekem nincs kedvem az érdekemberek társaságához, ezért rendre lepattintom őket.

2019. ápr. 12. 17:44
 1/2 Izabella220 ***** válasza:
Igazad van.Nem a mennyiség a lényeg hanem a minőség.
2019. ápr. 12. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez úgy szokott lenni, hogy azért keresnek érdekből, mert az anyagiakat és a tenni akarást teszed előtérbe, nem magadat, és nem a figyelmességedet. Az ilyet kihasználják. Ne adj, hanem várd is el hogy törődjenek veled. Nincs ezzel baj, csak adj teret azoknak akik tudnának szeretni téged, magadért, de ehhez az kell hogy egy kicsit fogd vissza magad, és ne adj.
2019. ápr. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!