Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért van ez más is tapasztalta már így?
Miért van az hogy próbálok ismerkedni, nyitott vagyok. Szórakozóhelyen is próbáltam hát gondolom nem kell hogy mondjam milyen esetek voltak. Társkereső meg valami borzasztó. 2 nap múlva eltűnnek írja hogy nem ó persze aztán már 1 nap múlva nem is ír. Volt olyan akivel átmentem Facebookra és még nekem fordult hogy mi az hogy letörlöm magam az oldalról. Könyörgöm? Nem mindenkinek válik be a társkereső az nem azt jelenti hogy majd mindenkinek kötelező ott lennie. Egyedül vagyok sokat de ha ilyen emberek vannak inkább legyek egyedül minthogy dirigáljanak mit hogyan tegyek. Oltogattak a semmiért hogy a nők badarságokról sztoriznak. És? Attól még én nem biztos hogy olyan leszek, de már ő úgy kezdte a beszélgetést szóval nagyon kiábrándító hogy nem lehet találni manapság ideális társat ha igen is nagyon ritka és valahol kisfalván él illetve legalább 10 év korkülönbség. Kezdem már feladni, nem csak a társkeresést hanem az életet is. Mentális beteg voltam 5 éven keresztül mai napaig elő jön különböző helyeken. Mondjuk tömegközlekedés. Nem önsajnáltatás lenne de őszintén ez van. Mit lehetne tenni hol érdemes ismerkedni? Mást is ért ilyen csalódás. Választ előre is köszi!
19/L
Köztünk nem lenne csak 6 év, de én is valahol kisfalván élek. :D
De ne add fel, fiatal vagy még, előbb vagy utóbb de biztos találsz egy szimpatikus srácot. Mondjuk online tényleg nem a legjobb. A tömeget én sem szeretem. De ha van olyan hobbid vagy érdeklődési köröd amit lehetne kisebb csoportokban is űzni, az is lehet egy jó ismerkedési hely. Vagy ha eljársz futni, ilyesmik.
Azért tűnnek el, mert van millió lehetőség. Míg te puffogsz, addig mással viccelődnek és flörtölnek, tehát nem fognak veled vitákat lefolytatni ismeretlenül. Persze hogy menekülnek inkább.
Élőben van hogy hülyékbe futsz, nem tudod kikerülni, na de hogy neten is minden esetben ostobákba rohanj, ott már lehet a saját kertedben is körbe kéne nézni. Kezdjük azzal, hogyha kiválasztós appon vagy oldalakon vagy, akkor te húzod ezeket az embereket jobbra, tehát ezek jönnek be. Magyarul a hülyék kellettek, reklamációnak helye nincs.
Ha nem kiválasztós, akkor pedig nem teszel semmit azért hogy olyat találj akivel meglehet a közös hang, várod a sült galambot és nem írsz rá olyanokra, akik szimpatikusak. Ha pedig mégis írsz, a kör ismét bezárul, hisz olyanokra teszed akik hülyék, ignorálva azokat, akik értelmesebbek lennének. Mivel azt írtad nyitott vagy, akkor ezek szerint ilyen emberek vonzanak.
Szóval először lehet átkéne gondolni milyen emberekkel akarsz ismerkedni, és akikkel eddig tetted, miért tetted. Aztán 19 évesen nem életre szóló házasságot tervezni egy kis chat alapján, főleg tinderen és társain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!