Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltál már olyat, hogy egy férfi jelentősen változtatott a külsején, és egyből sikeresebb lett a társkeresésben?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 01:16
1/7 anonim válasza:
Nekem az edzés annyit változtatott csupán, hogy többen megnéznek, de ugyanúgy nem akart még felszedni senki. Talán a legjobb lenne abbahagynom, de a megszokás nagy úr. 33/F
2/7 anonim válasza:
Én igen, saját magammal kapcsolatban. Elkezdtem komolyan sportolni és a frizurám is megcsináltattam. Jöttek a sikerek is.
3/7 anonim válasza:
Igen, saját magamon. 4/10-ről felmentem olyan 7/10-re.
4/7 anonim válasza:
Igen a baráti társaságunkban 2 ilyen pasi is van
Az egyik kondizni kezdett és változtatott az öltözködésén
A másik pedig csak megcsináltatta a fogát 🤷♀️
5/7 anonim válasza:
Nemtom. Azert hanyszor hallani, hogy pisti jol nez ki, de kommunikalni sem tud, vagy eroszakos a julival.
Ez a gyuras kb olyan, mint a noknel a nagy mell. Megnezik, de a tobbi lehet kuka
6/7 anonim válasza:
Igen, nekem az orrom jelentősen elcsúfította az arcomat, nagyon sokat gondolkoztam azon , hogy megműttessem e, így 28 évesen megműttettem és jelentősen megváltozott az, hogy hány nőnek is tetszem.
Van műtét előtti és utáni kép és óriási a különbség.
7/7 anonim válasza:
Nem. Én rondább lettem és az elmúlt években több nőnek jöttem be, mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!