Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet érvényesülni a zElső Találkozás c. oldalon férfikéént, hogy visszaírjanak, meglátásokat kérnék, hogy mi lehet a gond velem vagy mi miatt nem írnak vissza, ha már sok ideje sem sikerül (őszinte és ha lehet tapasztalt válaszokat várnék)?
Erre nincs recept. Én is fent voltam nőként az ősszel, és igyekeztem mindenkinek válaszolni, még ha az többnyire elutasítás volt is. Van olyan azonban, amire elutasítást is nehéz írni, például: "szia" Ha erre azt írom, hogy szia, akkor ugye abba a hitbe ringatom, hogy lehet valami, de már az adatlapjáról tudom hogy nem lesz. Az meg olyan béna, hogy szia - ne haragudj, de szerintem nem egymást keressük.
Na, ilyenkor jönnek a kioktatások, hogy csak ne mondjam meg neki, hogy ő kit keres, milyen felszínesek egy nők hogy egy fotó alapján stb.
Ha egy nő sok ilyet kap, szerintem elmegy a kedve az élettől is.
1. legyél jóképű
2. tűnj úgy, mint aki jó pozícióban dolgozik és valószínűleg sokat keres.
3. legyen értelmes profilleírásod, helyesírási hibák nélkül
4. tűnj kb. tökéletesnek a nő szemében
Ha ezek megvannak, valószínűleg vissza fognak írni.
5. legyen sok pénzed
6. folytassam???
Akkor ezt kapd ki!
42 éves vagyok, elvált. Diplomás, rendezett élettel, remek egzisztenciával. Nincs hitelem, van saját bp-i 78nm2-es lakóparki lakásom, autóm. 182/88 vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Felelős beosztásban dolgozom, vezető beosztásban.
Első találkozásos tapasztalataim. Egyedi levél, kb. 20 mondat, nulla helyesírási hibával, tagoltan, a végén 1-2 kérdéssel, hogy legyen egy kis segítség a válaszlevélhez.
Kifejezetten a korosztályomból kerestem nőt, ha van gyereke az előny, sőt! Szóval ilyeneknek írtam, elküldtem vagy 30 levelet, de válaszra sem méltattak. Semmi gond, az életben pillanatok alatt megismertem a jelenlegi páromat. Biztos neten én voltam a buta, ronda, csúnya férfi! 😆 Esetleg ott kizárólag a világ elitje tobzódik. A fene tudja, de ez a netes dolog férfi oldalról kiszolgáltatott. Te írkálod a leveleket, majd a nők döntenek hogy mélzó vagy-e egy karakterre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!