Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek mi gondja lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mi gondja lehet az életben?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam rajta, hogy egy nőnek (pláne ha még fiatal és szép is) milyen nehézségei, gondjai lehetnek az életben, és arra jutottam hogy nagyjából semmi.

Ez meg is látszik rajtuk. Sosem panaszkodnak, szinte sosem látni őket egyedül, és folyton nevetgélnek, viháncolnak. Zsonganak körülöttük a férfiak, ők meg láthatóan élvezik ezt a rajongást, dőzsölést.

Tehát

- soha nincsenek egyedüllétre, vagy magányra ítélve. Ha szexre vágynak csak egy csettintés, és válogatniuk kell a több 100 jóképű alfa közül (Pl Tinder). Ha párkapcsolatra szintén. Ez már lehet hogy időigényesebb, de ha kihullik valaki, rögtön ott van kéznél a többi 100. Ritka az olyan nő, aki nincs párkapcsolatban, vagy szexhiányos lenne.

- sokkal elnézőbb velük szemben a társadalom és a hatalom. Ha például bűncselekményt vagy kisebb szabálysértést követnek el, sokszor teljesen megússzák mert szépségük miatt elnézőbbek velük szemben. Pl:gyorshajtás, rendőrbácsi: á, ilyen szép lányt hogyan büntethetnék meg, stb.

Azt is sokkal jobban tolerálják a nőkkel szemben, ha az ilyen lúzerebb típus: ha ügyetlen, kissé buta, magának való, introvertált akkor is járnak neki a fenti kedvezmények, meg a férfi tömegek hódolata, míg egy férfi esetében ezek halálos bűnök, melyek által örök magányra van ítélve

- na meg az anyagi boldogulás. Ma már fordult a kocka a nők javára. Kinézetük miatt sokkal könnyebben megkapnak jól fizető állásokat, kedvezmények tömkelege várja őket (pl sok buliba nekik nem kell belépő), na meg a férfiak által ajándékok garmadája. Egy bájos mosoly, hupsz kapott egy félmillás táskát. Rengetegen kapnak a párjuktól luxusautókat, saját házakat, palotákat, nagy utazásokat, stb.

Aki nem párkapcsolatban él, a szépsége és a teste révén az is játszi könnyedséggel meggazdagodhat. Igaz, hogy sok esetben fel kell áldoznia saját testét, de ez nem probléma ebben a korban, amikor pl minden 2. egyetemista lány prostituált is mellé. Ezt egyszer olvastam valahol. Magyarán, ha egy nő luxuséletet akar, akkor azt nevetségesen könnyen, rövid idő alatt elérheti. Az okosabbaknak úgy hullik az ölébe minden, hogy nem kell prostinak menniük.

Ha egy férfi akar átlagfizetésnél jobban keresni, rengeteg idő, tanulás, szenvedés, munka vár rá.

Hol van itt a társadalmi egyenlőség? Ez azért elég nagy kitolás a férfi nem felé.

2021. jún. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
98%
Azért vicces, hogy egy olyan pasas aki nőt is csak képen látott jobban tudja milyen az ellenkező nemnek...egy pasi biztos jobban tudja ezt, mint egy nő.
2021. jún. 30. 10:59
 32/73 anonim ***** válasza:
96%

Hány ilyen nővel beszélgettél, akik ilyen életvitelt folytatnak? Honnan van az információd, amiből levontad ezt a következtetést? Mert feltételezem nem csak otthon ültél magadban aztán fortyogtál, hogy jajj de szar én nem kapok semmit ingyen mert nem vagyok egy szőke szexbomba. Ugye nem ez történt? Mire alapozod? Vagy az interneten láttál valami nagyon megbízható forrást, hogy igen, mi nők, kivétel nélkül, csak kihasználunk minden arra járó férfit.

Persze, mindkét nemnek van alja. De nem abból általánosítunk az egész nemre. De nyilván könnyebb becsukni a szemünket és keresni a kilométer hosszú indokokat, hogy nekem miért szar, és tulajdonképpen én nem is tudom tenni ellene. Nem viccből mondtam a terápiát. Ezen tényleg tud segíteni.

2021. jún. 30. 11:00
 33/73 anonim ***** válasza:
98%
#30 én pont erről írtam. Boldogulj nőként. Operáltasd át magad. De kezdj már magaddal valamit mert te vagy a gyk legnagyobb nyomoronca a téveszméid es tévhiteid erőszakolásával meg ezzel az állandó igazságosztó szerepben tetszelgéssel.
2021. jún. 30. 11:03
 34/73 anonim ***** válasza:
98%

#26 már az alap kérdést olvasva is arra gondoltam, hogy téged valami keserűség ért/fogvatart, és mellette látsz olyanokat, akiket eltartanak, elhalmoznak anyagi javakkal, ezért te irigyled őket és szívesen életet cserélnél velük.

És ugye ez nem így megy, hanem vagy megküzdesz a saját gondoddal, vagy másokra mutogatsz, hogy bezzeg nekik érdemtelenül jó. Te az utóbbit válsztottad.

Ezt hívjuk úgy, hogy felelősségáthárítás.

2021. jún. 30. 11:14
 35/73 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igazad van. Te pszichológus vagy?

2021. jún. 30. 11:16
 36/73 anonim ***** válasza:
97%
És megérkezett a melles-segges igazságbajnok. 😆 Haver... A te helyedben én elgondolkoznék egy hosszabb terápián. Esetleg anyukáddal beszélgettél erről? Netalán neki is minden az ölébe hullott csak azért, mert nő?!
2021. jún. 30. 11:17
 37/73 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a kérdés nagyon torzít.

Az emberek életében a párkapcsolat egy nagyon kis szegmenst tesznek ki, te pedig felnagyítod.

Az igazán nagy bajok, amik fájnak, a betegségek, a szeretteink elvesztése, nem az, hogy nem akarnak veled százan lefeküdni.

Lehet, hogy tizen-huszon évesként menőnek tűnik, hogy bârki szívesen beszélget veled, de hidd el baromi fájdalmas, amikor egyetem után rájössz, hogy ezek az emberek kvázi idegenként kezelnek és idegenek, nem ismernek meg az utcán és nem barátkoznak veled, ha férjhez mész. Kinek kell egy-két tucat ember maga köré, akik túlérzékenyek, te nem mondhatsz rájuk rosszat, de ő végig rosszat gondol rólad? Ez nagyon le tudjs szívni az embert.

Amiket írsz példának az igaz lehet, de amikor egy kávé 300 forint, egy havi smink meg 5000 forint és a betét is kb. 1000-1500 forint, az évenkénti méhnyakrák szűrés meg magánban (hogy csináljanak veled valamit), kb. 15-20-30 ezer forint, akkor had ne tegyem össze a kezem, hogy nem kell fizetnem évente kétszer a szórakozóhelyen.

Meg átlagosan az embert életében 1-2 alkalommal bűntetik meg gyorshajtásér, hacsak nem csinálsz valamit nagyon rosszul. (Javaslom a waze-t).

Nézzél róla statisztikát, hogy mennyi a nők átlag keresete és mennyi a férfiaké. Azért, amikor a szakmunkást végzett építkezést vezető ismerősömnek magasabb a bére, mint a női orvos ismerősöknek akkor azért elgondolkodom, hogy biztos igaz-e, hogy a nők megkapják a jól fizető âllásokat. Főleg az utóbbi időben.

2021. jún. 30. 11:24
 38/73 anonim ***** válasza:
93%

"Például amikor prostituált csúcscsajokkal hálok, akkor is bennem van ez az irigység, hogy ennyi pénzért mindössze ennyit kell csak csinálnia. "

CSAK? :D

Hát, ha nekem hozzád kéne nyúlnom, akkor sírva menekülnék inkább a gyártósorra dolgozni 3 műszakban. Szóval respect a prostinak és megérdemelt minden fillért.

2021. jún. 30. 11:27
 39/73 anonim ***** válasza:
97%

#36 Nem vagyok pszichológus, de átéltem mélypontokat, és sok időt fordítottam magam és az emberi kapcsolatok megismerésére. Sok pszichológiai témát is elemeztem, visszakényszerítettem magam a gyerekkorom traumáiba, feltártam őket, megbeszéltem a szüleimmel, hogy mit hogyan éltem át. Megbeszéltem az exemmel is -aki eléggé megnyomorított lelkileg- az engem nyomasztó dolgokat, el tudtam engedni a sok fájdalmat és keserűséget.

Azóta boldog párkapcsolatban élek, mindenkivel rendeztem a viszonyomat a környezetemben és alapból úgy is alakítom az emberi kapcsolataimat, hogy ha valami zavar, próbálok változtatni rajta. Ha nem sikerül, akkor elengedem, de maradok a lelki békémnél és mindig a szeretet felé hajlok, nem a gyűlölködésre.

Folyamatos fejlődés az életünk, nem szabad megrekedni egy szinten.

2021. jún. 30. 11:35
 40/73 anonim ***** válasza:
97%

Mekkora egysejtű vagy, ha ezt az agymenést komolyan gondoltad :D

Rengeteg fiatal és szép nőt ismerek, hidd el, vannak nekik is gondjaik szépszámmal.

Persze gondolom te egyet sem ismersz, legfeljebb annyit veszel észre, hogy a barátaival épp nem búvalb*szott fejet vág az utcán...

2021. jún. 30. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!