Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki szeremcsetlen az eletben es lathatatlan a noknel?
Szia, én! 31F
már nem is próbálkozom
Kopasz vagyok, nincs 42-es karom, alacsonyabb vagyok nálad, mamahotelben éltem 35 éves koromig, mai napig albérletben élek (saját lakás talán jövőre. Talán).
A bérem hasonló színvonalú, mint a tiéd.
Ennek ellenére soha nem volt gondom a csajozással. Talán ha nem degradálnád le magad egy halom xarrá, jobban menne a nőzés.
Bár az igazat megvallva: Kissé provokatív kérdés gyanús vagy te nekem, kérdező. ;) (177 cm = alacsony; 42-es kar = apatest és hasonlók)
Kíváncsian kérdem, hogy ki pontoz le olyan válaszért hogy 31 évesen nem próbálkozom már mert szerencsétlen vagyok és láthatatlan a nőknél szintúgy?
Tán nem nők? Ha igen, akkor ez nagyon aljas mert ezzel beismerik hogy beképzeltek és túl sokra tartják magukat, holott legalább 80 érvet tudnék felsorolni, miért is jobb, hogy így alakult.
Tán nem férfiak? Hát igen, nekik meg azt üzenem, hogy ez legyen életükben a legnagyobb örömük, mert pont annyi közöttük a pojáca is, aki csak örül, ha kevesebb a versenyző. Aztán az élet visszaadja úgyis. Láttunk már ilyet.
"beismerik hogy beképzeltek"
Arra varhatsz :)
37F incel
#3-as, azért pontoznak le, mert a téma mindennapos, és mindenki be van triggerelve a "már nem is próbálkozom" jellegű mondatokra. Amint leírsz egy ilyet, egy csomó ember felsóhajt, hogy "már megint egy rinyáló incel".
Ezzel együtt én felpontoztalak, mert a válaszod válasz volt a kérdésre, nem vagyok ellened, csak megpróbáltam megválaszolni, miért pontozhattak le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!