Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lábbal vam esélyem? Kép lent
Full stria az egész belső combom, egészen a térdhajlatomig.
Gyorsan híztam, aztán gyorsan vissza is fogytam, amit így hálált meg a bőröm :(
Semmi önbizalmam miatta.
Kb 1 éve vagyok szingli, par hónapja vettem észre hogy ennyire brutálisan néz ki hátul a lábam.
Ahogy végigsimítom érezni is.
Persze természetes fényben nem ennyire durva. De kinek fogok így kelleni? Semmi más bajom nincs magammal, de ez undorító. Szerintetek van esély, hogy valaki elfogadja majd ezt?
25/N
Kép : [link]
Ez nekem inkább alkarnak tűnik. Egyébként a szokásos napi rinya a nők részéről, mert az alfáknak (akik válogatnak a nők között) meg a segédmunkásoknak (akiknek már úgysem áll fel és nincs vesztenivalójuk) nem tetszik és beszóltak.
Az átlag férfi a SZEMÉLYISÉGEDET fogja nézni, mert nem olyan felszínes. Nyilván külsőre neki is be kell jöjjél, de hidd el, nem nehezebb az átlagos sráccal beszélgetni, mint az alfáknak HÓNAPOKON ÁT kelletned magad, mire "végre" megdug, aztán lehet sírni, hogy ott hagyott.
Vagy az egész életedet csadorban, fülessel, lehajtott fejjel járni, senkire nem mosolyogni, aztán sírni, hogy csak a füttyögő segédmunkások (akiknek mindegy) meg az idős bácsi a pénztárnál szólít le.
Nyitottabbnak kéne lennie a nőknek. Ha a NEGYEDÉT megtennék az átlagos férfiakért, mint amennyire az alfáknak kelletik magukat, vagy ha a szemkontaktust kedves, ŐSZINTE mosollyal nyugtáznák, akkor sokkal nagyobb sikerük lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!