Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lábbal vam esélyem? Kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lábbal vam esélyem? Kép lent

Figyelt kérdés

Full stria az egész belső combom, egészen a térdhajlatomig.

Gyorsan híztam, aztán gyorsan vissza is fogytam, amit így hálált meg a bőröm :(

Semmi önbizalmam miatta.

Kb 1 éve vagyok szingli, par hónapja vettem észre hogy ennyire brutálisan néz ki hátul a lábam.

Ahogy végigsimítom érezni is.

Persze természetes fényben nem ennyire durva. De kinek fogok így kelleni? Semmi más bajom nincs magammal, de ez undorító. Szerintetek van esély, hogy valaki elfogadja majd ezt?

25/N

Kép : [link]

2021. jún. 30. 00:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret, el fogja fogadni. Barátomnak a pocakja ilyen, először ő is nagyon szégyellte, de megynugtattam, hogy nincs mit szégyellnie. Mindenkinek vannak testi hibái, ezek tesznek minket egyedivé☺
2021. jún. 30. 00:43
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár, szerintem ez egyáltalán mem gáz.
2021. jún. 30. 00:44
 3/25 A kérdező kommentje:
Pedig rendesen szét vagyok repedve, és van ahol nem is fehér hanem lila még :(
2021. jún. 30. 00:46
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg 23 évesen lóg a mellem és narancsbőrös a fenekem és a combom. Párom mégis oda van értem, mindig azt mondja milyen természetes.
2021. jún. 30. 00:47
 5/25 anonim ***** válasza:
13%
Növessz rá jó vastag szőrt, az eltakarja.
2021. jún. 30. 00:48
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, akinek emiatt nem kellesz, azzal nem is veszítesz. Normális pasiknál ilyesmi nem akadály.
2021. jún. 30. 00:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben! Senki sem tökéletes.
2021. jún. 30. 00:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel. De halál komolyan mondom. Én pl tudod mit látok ebben? Ha a csajom lennél ugy lenne bennem h az én csajom ebben is egyedi és emiatt is imádom. Kivéve persze ha éjjel nappal az önbizalomhiányod meg féltékenykedésed kéne hallgatnom, akk mutatnám hol az ajtó, szóval fejben tedd rendbe magad és ha vki azt mondja igy tetszel neki akk ne próbáld meg mindenáron elérni h mégse tetszél neki a kiállhatatlan jellemed és hisztijeid miatt.
2021. jún. 30. 00:58
 9/25 anonim ***** válasza:
28%

Ez nekem inkább alkarnak tűnik. Egyébként a szokásos napi rinya a nők részéről, mert az alfáknak (akik válogatnak a nők között) meg a segédmunkásoknak (akiknek már úgysem áll fel és nincs vesztenivalójuk) nem tetszik és beszóltak.

Az átlag férfi a SZEMÉLYISÉGEDET fogja nézni, mert nem olyan felszínes. Nyilván külsőre neki is be kell jöjjél, de hidd el, nem nehezebb az átlagos sráccal beszélgetni, mint az alfáknak HÓNAPOKON ÁT kelletned magad, mire "végre" megdug, aztán lehet sírni, hogy ott hagyott.

Vagy az egész életedet csadorban, fülessel, lehajtott fejjel járni, senkire nem mosolyogni, aztán sírni, hogy csak a füttyögő segédmunkások (akiknek mindegy) meg az idős bácsi a pénztárnál szólít le.

Nyitottabbnak kéne lennie a nőknek. Ha a NEGYEDÉT megtennék az átlagos férfiakért, mint amennyire az alfáknak kelletik magukat, vagy ha a szemkontaktust kedves, ŐSZINTE mosollyal nyugtáznák, akkor sokkal nagyobb sikerük lenne.

2021. jún. 30. 01:42
 10/25 anonim ***** válasza:
24%
#9 minden szavad aranyat ér
2021. jún. 30. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!