Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek, ha reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha reménytelenül szerelmes vagyok valakibe, akinél valószínűleg semmi esélyem sincs?

Figyelt kérdés

Az egyik egyetemi tanáromról van szó, aki még az első félévemben tanított és tulajdonképpen rögtön az első órán bele is habarodtam. Soha nem beszéltem vele személyesen magán jellegű dolgokról és így nyilván meredek a szerelem kifejezés, de nagyon megfogott mindaz, amit így hallgatóként láthattam belőle. Nagyon értelmes, jó a humora, közvetlen, barátságos, hasonlónak tűnik a gondolkodásmódunk, visszafogott, szerény és a nagyon tetszik a stílusa, a megjelenése, a kisugárzása. Először nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget, gondoltam majd úgyis elmúlik és továbblépek, majd találkozom valaki mással és egyébként is a tanárom volt. Viszont azóta is így érzek, már két éve. Ha megláttam az egyetemen, akkor csak őt bámultam és azt vettem észre, hogy direkt keresem is azokat az alkalmakat, amikor láthatom, összefuthatok vele. Ugyanígy, ha megláttam őt egy képen vagy valaki mesélt róla, megemlítette, akkor rögtön felcsillant a szemem. Sokszor álmodtam is vele és gyakran eszembe jut, gondolkozom rajta, fantáziálok, visszaemlékszem egy-egy pillanatra. Féltékeny is voltam, ha pl. mással láttam vagy ilyesmi. Úgyhogy azt hiszem egyértelműen kijelenthetem, hogy nem múltak el ezek az érzések és nem sikerült továbblépnem. Próbáltam azóta ismerkedni, mert egyértelműen vágyom egy párkapcsolatra, de így nem megy. Mindig ő van a fejemben, hogy nekem igazából ő kell és a többiek csak valami pótlékot jelentenének. Ez pedig nyilván nem lenne fair senkivel szemben.

Viszont nem tartom esélyesnek, hogy lehetne köztünk bármi is. Azt tudom, hogy egyedülálló és 10 év van köztünk, az talán még annyira nem is vészes. Viszont mégiscsak a tanárom volt és fogalmam sincs, hogy ő egyáltalán mit gondol rólam, tetszem-e neki, érdeklem-e stb. Valószínűleg nem. Ha találkoztunk mindig előre köszönt, mosolygott, tartottuk a szemkontaktust és észrevettem párszor, hogy végigmért, utánam fordult és ilyesmi, de nem hiszem, hogy ez konkrétan nekem szólt volna. Mármint feltehetőleg csak szimplán kedves, tisztelettudó és férfiból van, gondolom minden férfi megnézi a nőket, lányokat.

2021. jún. 23. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsd el, ehhez már nem vagy elég fiatal. Ha akarod az arcon csapást, akkor hívd el egy italra, -rég kezdeményezett volna, ha bármit akarna- de neked ez segítene tovább lépni.
2021. jún. 23. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Felejsd el és kész
2021. jún. 23. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát ha ez ilyen egyszerűen menne :D Rég elfelejtettem volna, ha ez csak így működne. Nyilván én is tudom, hogy ez lenne a leglogikusabb és értelmesebb, csak ez nem elhatározás kérdése.

Amúgy hogy érted, hogy ehhez már nem vagyok elég fiatal? Nem merem elhívni, mármint az szerintem elég kellemetlen lenne. Nem is önmagában a visszautasítás lehetősége miatt, hanem inkább maga a szituáció miatt. Azért mégiscsak a tanárom volt és kis szak vagyunk, kevés a hallgató és kevés a tanár, mindenki ismer mindenkit stb., szóval szerintem az ilyen dolgok hamar kiderülnek és nem szeretnék közröhej tárgyává válni. Azon is gondolkoztam sokat, hogy ő kezdeményezett-e volna, mert tulajdonképpen fordítva is fennállna ugyanez a szituáció. Jellemzően a tanárok és hallgatók is meg szokták dumálni ezeket a dolgokat és gondolom neki sem lenne nagy öröm, ha ez lenne az aktuális pletyka. Valamint amolyan socially awkward típus, azt is kinézem bele, hogy amúgy sem merne vagy nem tudom. Viszont persze az is egy lehetőség, hogy valóban nem akar tőlem semmit. Bár amúgy ezt jó lenne kideríteni, csak ezt máshogy sajnos nagyon nem lehet.

2021. jún. 23. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem sincs más módja, mint hogy valahogyan kezdemenyezel iránta. Tartsatok valami szakos bulit, vagy néhányan az orajarol hívjátok el egy estére beülni valahova. Ott tudnád jelezni felé a vonzalmadat, meg ha nem is szavak szintjén, de valahogy úgy sugallani. Így nem is lenne kellemetlen
2021. jún. 25. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!