Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg tetszik egy nő akkor miért nem merek oda menni ismerkedni? Mindig úgy érzem hogy semmi esélyem.Miért félek a nőktől? Hogyan tudok változni? 32f
"Mindig úgy érzem hogy semmi esélyem."
Lehet, hogy tényleg semmi esélyed.
Mert nincs elég önbizalmad. Természetesen kell viselkedni, mint bárki mással, beszélgetni, barátkozni. Nem rögtön lerohanni, randevút kérni. Szépen, fokozatosan.
Sokszor nem a külső számít, hanem a személyiség, az érett, magabiztos férfiasság, humor, a sárm.
Vélem, hogy aki előtt nem volt férfiminta, nem tudta megtanulni a családban nagypapától, papától, nagybácsitól, annak nehezebb, de tanulható.
Nincs szociális kapcsolod, gondolom a szabadidőd többségét egyedül töltöd, nem ismersz meg új embereket.
"Hogyan tudok változni?"
Kezdj el élni, keress olyan programokat, ahol emberek vesznek körül és van lehetőséged beszélgetni, új embereket megismerni! Próbálj ki új dolgokat, fejlődj bennük, mutasd meg magadnak, hogy képes vagy bármiben jó lenni!
5
Semmi szociális életem nincsen. Jól ki találtad.
Eléggé lehetetlen a helyzetem. De milyen programra mehetnék egyedül? Elég ciki lenne ha magamba lennék. Nem hinném hogy érdekelnék valakit.
7
Az a baj nem szeretem a nagyobb társaságot.
Még ha el is mennék valahova. Akkor is magamba lennék. Én nem szoktam oda menni senkihez. Nem olyan típus vagyok.
Nem sok esélyem van hogy változni fog valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!