Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha nincs egyetemi diplomam, attol meg van eselyem nalatok?
Magyarorszagon csak 8 altalanos iskolat vegeztem, majd kulfoldre koltoztunk a csaladommal, es itt talaltam egy olyan kurzust, ami erdekel, igy megcsinaltam (mellesleg nem volt szukseg high school diplomara, meg GED-re sem).
Az Ofqual szerint a vegzettsegem 5. szintnek felel meg, a BA diploma pedig a 6. szinten van.
Nincs, csak diplomás pasikkal állok szóba.
Juci, körmös-boltieladó
Párom magántanár, szintén külföldön szerzett képesítéssel, szintén 8 általánossal itthon. Annyi, hogy neki egy szakmája is van.
7 éve együtt vagyunk.
Nekem 2 diplomám van, a párom kőműves. 2 éve vagyunk együtt.
34/N
Van olyan akinek számít, és van olyan akinek nem. Szerintem ezt így nem lehet általánosítani.
Ha valaki intelligens és lehet vele komolyabb témákról is értelmesen beszélgetni, akkor engem nem érdekel, hogy milyen iskolai végzettsége van.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!