Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi önbizalom hiányos pasi?
21.
Ezt teljesen aláírom, viszont a gond onnan indul, amikor rájössz, hogy ezt megtenni a mindennapi életben nagyon nehéz. A színészeket minden jelenet előtt beállítják tip-top, és egyáltalán nem életszerű amikor a reggeli ébredéskor is "fényképezésre készek". Persze ez nem ront el egy filmet sem, a gond az amikor páran - mindkét nem - elhiszik, hogy ez a valóság. Pedig egyértelműen nem. És mi hiába tudjuk ezt itt mind, nem mindenki van ezzel tisztában. Gondolj bele, hogy van jópár idióta - ennél nagyobb ökörségekkel is.
Én valamelyest örömmel fogadnám, ha kicsit "életszerűbbek" lennének a filmek ilyen területen. Még akkor is, ha elsőre ez meghökkentő és kicsit visszatetsző lenne a közönség számára.
Én pl. azért vagyok önbizalomhiányos mert tudom hogy nem felelek meg a nők elvárásainak.
Nem vagyok jóképű, nem vagyok izmos, nem keresek jól, nincs kocsim, stb. Felesleges azért próbálkoznom hogy megalázzanak. Inkább kerülöm a feltűnést és igyekszem élvezni az életet egyedül is. 27F
29: Te meg próbálod be(lém)magyarázni ezt a sznob baromságot! :D Nagyon nem így gondolom és érzem.
Abban nem tudom mi a sznob, hogy: CSAK IS RAJTAD múlik minden. Mást és a körülményeket hibáztatni a legkönnyebb és legolcsóbb karosszék amibe kényelmesen belesüppedhetsz. :)
Én is masszívan komplexusos voltam(vagyok?) szexuális téren. De megint csak az én hibám, hogy saját magamat sokáig determináltam. Igen, voltak negatív élményeim, de jogomban áll azokat később úgy feldolgozni, hogy nem a saját önsajnálatomban dagonyázok, hanem erőt merítek belőle és tovább lépek és addig próbálkozom amíg megtalálom azt a szellemi/lelki társat akivel kompatibilis leszek (haha, most jöhetsz a magaslabdás szexuális témakörben ellőtt random poénnal.) :)
Nagyon csípem a hozzászólásaidat, mert "lejön" belőle az intellektualitás, de sajnos keveredik egy nagy adag negativitással ami miatt az egész olyan lehangoló! :(
Sorry bro!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!