Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek màsik férfival,ha más iránt érzek?
Figyelt kérdés
A másiknál nincs esélyem se,szexeltünk párszor,de megtudta ,hogy szeretem. De már nem találkozunk. Egy kicsit még fáj a dolog,de szeretném őt elfelejteni,de ehhez több idő kell. Mit tegyek?2021. jún. 23. 20:27
11/14 A kérdező kommentje:
10és te mit fogsz csinálni?
2021. jún. 25. 17:50
12/14 anonim válasza:
Most nem azért, de aki úgy csókol, kötve hiszem, hogy nincsenek érzelmei. Mondjuk jól pofára ejtett engem is egy ilyen, de én akkor is azt gondolom, hogy voltak felém érzései, mert pont ezért szakított velem, mivel házas volt és meg is mondta, hogy megzavartam, ezért kell lezárnia.
Én örülök, hogy le tudtam zárni, de sok év kellett ahhoz, hogy sikerüljön és az, hogy tiltsam mindenhonnan.
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem annyit mondott ,hogy én más vagyok ,mint a többi. Bàr lehet nekik is ezt mondta..
2021. jún. 25. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!