Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresőkön ismerkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresőkön ismerkedjek?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok. 3,5 éves kapcsolatomnak lett vége egy éve. Úgy érzem most már készen vagyok ismerkedni. A baráti körömben, edzőtársaim közt, munkahelyen csak foglalt vagy olyan lányok vannak, akiktől nem szeretnék semmit. A társkereső oldalakból nem vagyok nagyon kiművelve, egyedül a Tindert ismerem. Ezenkívül van még valami, ahol érdemes próbálkozni? A tinderen lehet komoly kapcsolatot találni? Persze, ha a való életben találkozok egy olyan lánnyal aki bejön, nyilván élni fogok a lehetőséggel.

2021. jún. 20. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Az előző csajodat honnan szedted? Kiindulásnak nem utolsó ötlet
2021. jún. 20. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyetemen megláttam és odamentem dumálni az előzőnél. De az egyetemnek vége, az a merítési lehetőség elúszott
2021. jún. 20. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Tinder a harmadik világban.
2021. jún. 20. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
Sehol, csak eloben. Ha csucspasi vagy, akkor neten is lehet. De ha nem, akkor lathatatlan leszel
2021. jún. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!