Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ha nincs miből választani?
Ne csak helyben keress úgy nincs értelme. Én társkereső oldalakon szoktam és az egész megyére keresek, kb 100 km távolságot.
Ha helyben keresnék esélyem se lenne. Hiába írom azt hogy edzoterem vagy kávézó ha tudom, hogy akiket ott látok már ismerem ( vagy tudom ki ő) és vagy foglalt vagy nem jön be
Nincs ilyen, hogy célcsoport szerinti én látok ott mindenféle embereket, korban és stílusban és mindenben .... az, hogy gyereket akarnak e nemtudom. Nekem ez vált be, még mindig mert munkahelyemen nincsenek férfiak, kisvárosban élek itt és a közeli környéken mindenkit ismerek, nincs hol ismerkedni.
Voltak jó tapasztalatok is , egy 3 éves kapcsolat.
" Mert én megmondom őszintén, olyan pofáakt látok ott, hogy az ellenségemnek nem kívánnám."
Van egy olyan érzésem, hogy te is ezen emberek táborát gyarapítanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!