Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, ti randiznátok olyan nővel akit nem tartotok vonzónak vagy csak az ellenkező nemtől várjátok el ugyan ezt?
Mi a rohadt élet... Megint kezdődik ez az ocsmány rosszindulatú beszólogatás? Ismerjük talán egymást? Nem hinném. Akkor miért feltételezel akármit is azért, mert egy adott társadalmi csoporthoz tartozom? Én meg kérdezzem meg, hogy a nőknek miért az izmok a legfontosabbak? Nem kérdeznék ilyet, mert nem gondolom, hogy igaz lenne mindenkire, ez is csak egy rosszindulatú sztereotípia.
A kérdésedre válaszolva: Akiben abszolút semmi jót nem találok olyannal nyilván nem, aki külsőre egyáltalán nem jön be, olyannal igen (hívtam is randira ilyen lányt régebben).
2-es, ezt honnan a *-ból veszed? Van konkrét tapasztalatod vagy csak meg akartál már alázni valakit, mert itt arc és név nélkül ez könnyen megy?
Komoly a kérdés, ha van sztorid, ami ezt támasztja alá, tényleg érdekel.
nem, de nem is várom el
nem is mondanám magam incelnek, csak simán elhíztam az utóbbi időben
nem is tudom minek nyitottam meg a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!