Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves nő vagyok. Van élettársam ugyan,de csak amolyan érzelemmentes. Viszont megtetszett egy másik férfi,de hiába adok felé jeleket,nem kezdeményez irányomba. Mi tévő legyek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 18:31
1/35 anonim válasza:
Ha nem kezdeményez, akkor felejtsd el, ezek szerint nem érdekled.
2/35 anonim válasza:
Nem irigylem egyik férfit sem.
A legtöbb férfi nem kedveli az ilyen nőket, persze néhány menetre jó lehetsz, de nem párkapcsolatra.
3/35 anonim válasza:
Tudja a másik, hogy élettársad van? Mert emiatt is lehet, hogy nem érti a jelet. De valószínűbb, hogy szimplán nem érdekled.
4/35 anonim válasza:
Lehet azért nem veszi figyelembe a jeleidet, mert tudja hogy együtt élsz valakivel.
5/35 anonim válasza:
53 éves férfi vagyok, ezt fotó nélkül nehéz megmondani rólad, és a paliról. És tudni kéne azt is a másik férfi kapcsolatban van e, és milyen a kapcsolata.
6/35 anonim válasza:
Ha nem kezdeményez a jelek után sem , nem érdekled. Ne fuss utána.
7/35 anonim válasza:
Az sem biztos hogy érti a jeleket 🤷♂️ nem minden férfi veszi észre.
8/35 anonim válasza:
Nem mindenki vágyik egy liánozós nőre. Ő sem.
9/35 A kérdező kommentje:
Tudja,hogy van élettársam....
2021. jún. 9. 18:50
10/35 A kérdező kommentje:
A héten megtudtam,hogy Ő független....
2021. jún. 9. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!