Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyenné gyúrnám magam, mekkora esélyem lenne laza, felszínes szexkapcsolatra?
Nem kell a duma, hogy miért nem normális párkapcsolatot keresek. Azért nem, mert belül lelkileg üres vagyok teljesen. Nem tudok érezni senki iránt semmit.
Csak a kérdésre válaszoljatok kérlek, hogy ha ilyenné gyúrnám magam, akkor mennyire tudnék felszedni önző, felszínes, egyszerű nőket, akik a testembe, a külsőmbe "szerelmesek" és nem kell megosztanom velük a legbelső énemet, ahol nem kellene úgy tennem, mintha nem rohadna belülről a lelkem.
Ahol leginkább csak hallgatnom kell, úgyis magáról beszél, meg bármit mondanék el van foglalva saját magával.
Tudom, hogy furcsának tűnhet, hiszen normális emberek bensőséges kapcsolatra meg lelki dolgokra vágynak, de én nem.
Tudok úgy tenni, mintha normális lennék, nem egy lány hitte azt kétségek nélkül, hogy szerelmes vagyok belé, de egy idő után megterhelő ez a sok színészkedés.
Ezért gondoltam, hogy könnyen kapható, felszínes nőknél talán nagyobb sikerem lenne.
Ez jó test, de helyes arc és jó személyiség nélkül nem ér semmit.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!