Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az alábbi okok egyike miatt elutasítok egy férfit, akkor felszínes vagyok?

Figyelt kérdés

1. Nem tetszik a bőrszíne.

2. Nem tetszik a tetoválása.

3. Nem tetszik a magassága.

4. Nem tetszik a dákója.

2020. febr. 4. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó pontról honnét tudsz nyilatkozni? Vagy egyből megnézed neki amikor mondjuk randira hív egy idegen férfi?
2020. febr. 4. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Igen. (mondjuk a 2. határeset, mert arról maga döntött, de a többi nem az ő döntése volt.)
2020. febr. 4. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
#1: Sose késő elutasítani valakit.
2020. febr. 4. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Még is honnan veszed, hogy ez felszínesség lenne?
2020. febr. 4. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés inkább olyan, mintha egy nőgyűlölő férfi keresne benne önigazolást... Jó ha nyitott vagy és nem ítélsz csak külsőre, de ha valakihez nem vonzódsz és nem tudsz a hibáival elfogadni, akkor ne őt válaszd. Nem kötelező bárkinek odaadni magad, csakhogy ne tartson valami képzelt közönség felszínesnek.
2020. febr. 4. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire nem az. Én abszolút liberális és elfogadó vagyok, de nem tudnék feketével járni pl, akármilyen rendes ember, mert nem vonz a bőrszínük. A tetoválás egy mű dolog, aki megcsináltatja,számolnia kell vele, hogy sokaknak ez nem fog tetszeni. A magasság is olyan dolog, hogy van akit ez vonz, van akit az. Én pl nem szeretem a túl magas férfiakat. Ez van. Nem tartom magam felszínesnek azért, mert nem jönnek be a 180+os pasik. Viszont nyilván, ha megismerem és nagyon jó a személyisége, nem ezt fogom nézni, de alap szinten ez nem vonz. Ami a dákóját illeti....hogy a külleme milyen az édesmindegy. De ha méretre nem passzoltok, az lehet kínszenvedés.

Végül azt tudom mondani, mindenki az alapján szelektál ami alapján akar. Nem vagy felszínes ha valami nem tetszik, de nem ítéled el érte az embert (pl bőrszín)Senkivel sem kötelező összejönni.

2020. febr. 4. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ki az a hülye aki kisebb pasival összejön, főleg ha még a csaj rá vesz egy magassarkút.
2020. febr. 4. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit válaszolni akartam, már megírta előttem a 6. válaszoló. Az igényeid nem felszínességre vallanak. Elidegeníthetetlen jogod feltételeket, kritériumokat szabni.
2020. febr. 4. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
3%
Semmi gond. Neki sem fog tetszeni a bőrszíned, a magasságod, meg, hogy olyan az értékrended, mint aki dákót nyelt :D
2020. febr. 4. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy vannak az embernek igényei. De nagyon nem mindegy, mennyire vagy kukacoskodó és válogatós. Ha neked azon múlik egy kapcsolat, hogy 179 a pasi és nem 180 akkor igen felszínes vagy.

Tetoválás miatt ábrándultam már ki pasiból, nekem tetszenek, de bemutatta azokat a csodákat amiket egy szebben rajzoló napközis a kisujjából kiráz. Eléggé kiábrándító volt milyen igénytelen munkákra volt büszke.

2020. febr. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!